Cadde Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı!

Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı!

21.08.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ece Yaşar, evinde çember içinde dans ederken yere düştü. Yaşar, düşme anını Instagram hesabından paylaşarak, "Gayet iyiyim. Göründüğünden daha usturuplu düştüm. Gereken dersler alındı" açıklamasında bulundu.

Oyunculuğun yanı sıra dansa merakı olan Ece Yaşar, evinde tavana asılı olan çemberin içinde dans ediyor. Zaman zaman Instagram hesabından dans videolarını yayınlayan oyuncu, son olarak çemberin içinden düştüğü anı paylaştı.

Haberin Devamı

"GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA USTURUPLU DÜŞTÜM"

Bir anda kendini yerde bulan oyuncu o anları "Gayet iyiyim. Göründüğünden daha usturuplu düştüm. Gereken dersler alındı. Çakıl fişek gibi kaçtı. Zibidi iyi misin demek yok" dedi.

Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı

ECE YAŞAR KİMDİR?

1994 yılında Ankara'da doğan Ece Yaşar, ortaokul ve lisede Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almasının ardından lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı. Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini Kara Sevda projesiyle gerçekleştiren Yaşar, aynı zamanda Hayvan Çiftliği ve Babaannemin Masalı adlı tiyatro oyunlarıyla sahne deneyimi edindi.

Ece Yaşar, çember içinde dans ederken yere kapaklandı

2018 yılında vizyona giren Direniş Karatay sinema filminde Moğol kızı Maral karakteri ile ilk sinema filmi tecrübesinde göstermiş olduğu başarılı performansla adından sıkça ettirmeyi başaran oyuncu, dört sezon devam eden Çukur adlı dizide Karaca Koçavalı karakteri ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 2021 yılında Ölüm Zamanı projesinde rol aldıktan sonra Annemizi Saklarken dizisinin başrollerinden biri olan Yaşar, 2023 yılında vizyona giren Prestij Meselesi filminde konuk oyuncu olarak rol aldı.