Cadde Ecem Buse Alaçam kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Ecem Buse Alaçam kimin takımında?

Ecem Buse Alaçam kimdir kaç yaşında? O Ses Türkiye Ecem Buse Alaçam kimin takımında?

20.01.2022 - 21:14 | Son Güncellenme:

Ecem Buse Alaçam kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türkiye'de bu akşam yarı finalde mücadele edecek olan Ecem Buse Alaçam Murat ve Ebru'nun takımından iki isimle finale kalma mücadelesi verecek. Peki Ecem Buse Alaçam kimdir aslen nereli?

Ecem Buse Alaçam kimdir kaç yaşında O Ses Türkiye Ecem Buse Alaçam kimin takımında

Ecem Buse Alaçam, O Ses Türkiye'de bu akşam yarı finalde mücadele edecek. Beyaz'ın takımında olan yarışmacı Ebru'nun takımından Doğukan ve Murat'ın takımından Sıla ile finale kalma mücadelesi verecek. Peki O Ses Türkiye Ecem Buse Alaçam kimdir kaç yaşında, aslen nereli?

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE ECEM BUSE ALAÇAM KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Ecem Buse Alaçam, 23 yaşında. 19 Mayıs Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde geçen yıl mezun olmuş. Yeni eğitim öğretim yılında Şanlıurfa'da müzik öğretmenliği yapmaya başlayan Ecem Buse Alaçam Müziğin çok küçük yaşlardan beri hayatında olduğunu ve müzik öğretmenliği için birçok şeyden feragat ettiğini söyleyen Ecem Buse Alaçam, ileride hedefleri arasında sahnelere yer almak ve profesyonel olarak ilerlemeyi istediğini söyledi.

ECEM BUSE ALAÇAM HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye’nin dördüncü bölümünde ekrana gelen Ecem Buse Alaçam, “CAN KIRIKLARI” adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz’u döndürdü. Ecem Buse Alaçam, yoluna Beyazıt Öztürk’ün takımında devam etmeyi seçti.