Cadde Ecem Çırpan: 25 yaşındayım, küçük değilim!

Ecem Çırpan: 25 yaşındayım, küçük değilim!

01.04.2022 - 08:00 | Son Güncellenme:

Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, Şubat 2021'den beri usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşıyor. Sosyal medyada romantik paylaşımlar yapan ikiliden 25 yaşındaki model, Nişantaşı'nda görüntülendi. Çırpan, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili sorusuna bakın nasıl cevap verdi...

Ecem Çırpan: 25 yaşındayım, küçük değilim

Sanat hayatında 50 yılı geride bırakan Türk müziğinin efsane bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşayan model Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı'nda bir mağaza çıkışı objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

LİDER ŞAHİN'İN AİLESİYLE TANIŞTI
Dişçiden çıktığı için konuşmakta güçlük çekmesi dikkatlerden kaçmayan genç model, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği sevgilisi Lider Şahin'in ailesiyle iyi anlaştıklarını söyledi.

Ecem Çırpan: 25 yaşındayım, küçük değilim

"KIYAFET BULMAKTA ZORLANIYORUM"
Son dönemde zayıflayıp, 56 kiloya düşen Ecem Çırpan, uzun boyu nedeniyle en çok alışveriş yaparken zorlandığını belirtti.

Tescilli güzel, "Türk halkına göre standart yapıyorlar. Kıyafet bulmakta bazen zorlanıyorum. Bugün de bir şey bulamadığım için elim boş çıktım. Evet kilo verdim ama özellikle yaptığım bir şey değil. Sağlıklı besleniyorum. Şu an 56 kiloyum, tam model fiziği aslında" dedi.

HEDEFİ OYUNCULUK
Neşesi yerinde olan Ecem Çırpan, okuduğu İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bu yıl bitirdiğini, ancak hedefinin oyunculuk yapmak olduğunu ve yakında eğitimlere başlayacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

'EVLİLİK' SORUSUNA CEVAP
Miss Turkey 2015 birincisi, 'evlilik' sorularına, "Selami Abi ve İrem Abla ile hep bir araya geliyoruz. Onları da, Lider'i de çok seviyorum. 25 yaşındayım, aslında küçük değilim. Birbirimizi seviyoruz, hayırlısı yani kısmet" yanıtını verdi.

Ecem Çırpan: 25 yaşındayım, küçük değilim

"AİLEM İLİŞKİLERİME KARIŞMAZ"
Lider Şahin, geçtiğimiz ay sevgilisi Ecem Çırpan ile alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda görüntülenmiş, "Kız arkadaşınız ile evlenmeyi düşünüyor musunuz? Anne ve babanızdan onay çıktı mı?" sorusuna yanıt vermişti.

37 yaşındaki müzisyen, "Hayırlısı evlilik için. Ailem benim ilişkilerime karışmaz, her zaman bana destek oldular aldığım kararlarda. Beraber görüşüyorlar ve Ecem'i de seviyorlar, bir problem yok" demişti. Ecem Çırpan ise “Her şeyin hayırlısı, böyle çok iyiyiz” yorumunda bulunmuştu.