Cadde Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim!

Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim!

12.02.2024 - 08:55 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine giren Eda Ece'den getiğimiz aylarda hamilelik müjdesi gelmişti. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Ede Ece düğün günü zangır zangır titremesine neden olan olayı anlattı.

Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim

Eda Ece, 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrağan Tuncer ile 21 Haziran'da dünyaevine girmişti. Daha sonra ünlü oyuncu hamile olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Yedi aylık hamile Eda Ece, Elle dergisine konuştu. Geçen yılki düğünlerini, eşi Buğrahan Tuncer’i, hamileliğini ve kızına nasıl annelik yapacağını anlattı.

"BANA BİR PANİK GELDİ"

Eda Ece şu şekilde konuştu:

Çok güzel bir düğün oldu ama bana bir panik geldi, zangır zangır titredim. Buğra elimi tutarak ve konuşarak sakinleştirdi beni. İyi ki 30’lu yaşlarımda evlenmişim. 20’lerindeyken tecrübesiz oluyorsun, hep aileler karışıyor. Babam nikah boyu mutluluktan ağladı, onun ağladığını görünce ben de neredeyse ağlıyordum.

Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim

HAMİLELİK SÜRECİNİ ANLATTI

Ece, "İlk 3 ayda midem bulandı, tansiyonum düştü. Bütün yan etkileri yaşadım! Gizli gizli kız istiyordum. Buğra hep “Fark etmez, sağlıklı doğsun da” diyordu. Hamilelik neredeyse tüm organlarınızı, hormonlarınızı ve beyninizi etkiliyor. Bu süreçte kadının hissetmesi gereken mutluluk ve kendine güven. Artık yediğimin içinde ne olduğuna, yüzüme ne sürdüğüme çok dikkat ediyorum. Hamileliğimle birlikte dikkatim daha da arttı" dedi.

Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim

"ONU İHMAL EDECEK İŞİN İÇİNE GİRMEM"

"Bebek odası somon rengi ve pembe ağırlıkl" diyen oyuncu, "Hayvanlarla dolu bir duvar kâğıdı seçtim. Buğra’nın çok sevgi dolu, çok iyi ve ilgili bir baba olacağını, her konuda bana yardımcı ve destek olacağını düşünüyorum. Çok umursamaz biri değilim ama çocuğa nefes aldırmayan bir anne de olmam. Hayatla ilgili bildiğim her şeyi öğretmeye çalışırım. k Kızımın saçını boyatmasını ve dövme yaptırmasını istemem, çünkü ben her ikisini de yapıp çok pişman oldum. İlk bir sene onu ihmal edecek bir işin içine girmem" dedi.

Haberin Devamı

"KALABALIK AİLEYE ALIŞKIN"

Eşinin 3 çocuk istemesiyle ilgili de konuşan Eda Ece, "Biz de üç kardeşiz. Kalabalık aileye alışkın… Bakalım sağlığımız, durumumuz her şey elverdiği sürece inşallah güzel bir durum olsun" ifadelerini kullandı.

Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim