Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

15.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Minimal dokunuş!

Editörün seçtikleri



Oleg Cassini, 2020 gelinlik koleksiyonunu tamamladı. Özel gecelerin tercihi olmak için yola çıkan marka, bu sezon ‘Aşk Sana Yeter’ sloganıyla minimalizm ve moderniteye vurgu yapıyor. Tasarımlar, gelinlerin en sade halinin, en güzel duruşu olduğunu hatırlatıyor.

Western rüzgarı

Editörün seçtikleri



Elle Shoes, yüksek topuklu çizmeler ve yılın hiti western botlarla şıklık vaadediyor. Doğanın renklerinden ilham alan postallar, özgür renkli detaylarıyla farklı seçenekler sunarken, kürklü botlar, soğuk havalarda tercih edilebilir.

Çocuklara özel

Editörün seçtikleri



İnovatif ürünler üreten MYCey, çocukların beslenme saatlerini sabırsızlıkla bekleyeceği ve eğlenceli dakikalara dönüştüreceği yeni bir ürün geliştirdi. Markanın ‘Vakumlu Eğitici Tabak’ ürünü, ayrılabilir özel kavisli eğitici halkası sayesinde, yemeklerin kaşığa daha kolay alınmasına yardımcı oluyor. Vakum tabanıyla dikkat çeken kase, tasarımıyla da çocuklara hitap ediyor.

Omurga sağlığı

Editörün seçtikleri



Sandalye üzerindeki duruşumuz ve sandalye seçimlerimiz, omurga sağlığımıza direkt etki ediyor. Bu doğrultuda tercihlerimize rahatlığın ve estetiğin ötesinde, ergonomi prensiplerine uygunluğuyla bakmak kaçınılmaz. Papatya mobilya, yeni koleksiyonundaki ürünlerle bu kapsamda konforlu seçenekler sunmayı
hedefliyor.

Romantik hediye

Editörün seçtikleri



Sevdiğimiz kişilere değerli olduklarını hissettirmenin ilk adımı, en iyi halimizle görünmekten geçiyor. DeFacto’nun ‘Nostalji’ koleksiyonu, kadınların bu heyecanına ortak oluyor. Puantiyeli elbiselerden vatkalı rengarenk kazaklara, deri pantolonlardan rahat gömleklere uzanan tasarımlar, farklı tarzlara hitap ediyor.

Çifte kumrulara

Editörün seçtikleri



Paşabahçe Mağazaları’nda sunulan hediye seçenekleri, sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Kupa, fincan setleri, servis ürünlerinin yanı sıra renkli yemek takımları ve vazolar farklı alternatifler arasında.