Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

01.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Hijyene önem!

Haberin Devamı

Giovane Gentile, pandemi süreciyle birlikte artan hijyen ihtiyacını karşılamak üzere, inovasyon gücünü göstererek ve elegant stilini antiviral kumaş teknolojisiyle tamamlıyor. Bakteri öldürme ve çoğalımını engelleme kabiliyeti kanıtlanan kumaşlar, şehirli erkeklerin tercihi.

Renk eşitliği

Uzun yıllar boyunca cilt bakımı konusunda yaptığı bilimsel çalışmalara yenisini ekleyen Eau Thermale Avène, B-Protect ürünüyle insanların hayatına doğal dokunuş sunuyor. Aynı zamanda antioksidan özelliğe sahip olan bu ürün, hassas ciltlerin görünümünü düzgünleştirme ve renk eşitlemede çözüm vadediyor.

 

Editörün seçtikleri



Geçmişten ilham aldı

Reebok, geçmişin koşu tarzından ilham alınıp, yeniden yorumlanarak ortaya çıkan Classic Leather Legacy’i tüketicilerin beğenisine sundu. Üründe, modern yırtılmaz kumaşlar yumuşak süetlerle birleştirilerek Reebok’ın koşu geçmişine sadık kalındı.

Haberin Devamı

Lezzet şöleni

Thermomix, çocuklara hem besinlerin değerini kaybetmeden hazırlanabilecek hem de hoşlanmadıkları sebzeleri bile yedirebilecek tarifler konusunda annelerin imdadına koşuyor. 12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda tek başına yapan çok fonksiyonlu ürün, lezzet şöleni sunuyor.

Bayram eğlencesi

Mattel, bayramda eğlenceli kutu oyunlarıyla gününüze renk katmayı hedefliyor. Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz, bayram günlerinin keyfini çıkarmanıza yardımcı olan oyunlar, mutlu anılara yenilerini eklemenizi ve eğlenirken beyin jimnastiği yapmanızı sağlıyor.

Editörün seçtikleri