Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

03.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Trendler bir arada

Haberin Devamı

Bella Maison, ‘2021 İlkbahar &Yaz Koleksiyonu’nda yer verdiği ev giyim ürünleriyle trend renkleri ve desenleri bir araya getiriyor. Tasarımlar, evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getirirken, model seçenekleri her daim şık olmak isteyen kadınların kalbine dokunuyor.

Gündüzden geceye

Nocturne, yeni sezonu Hande Erçel’in rol aldığı renkli ve dinamik kampanya çekimiyle karşılıyor. Markanın ‘İlkbahar/Yaz 2021’ koleksiyonu eşliğinde oyuncu, kendini tamamen özgür hissettiği rafine ve modern tasarımlarla günün her saatini dolu dolu yaşıyor.

Editörün seçtikleri

Kitap kurtlarına

Bünyesinde yer alan yüzlerce çeşit ürün ve binlerce kitap seçkisiyle alışveriş deneyimi sunan Kidega, 10 kitap önerisi paylaştı. Marka, pandemi nedeniyle evlerine kapanan okuyucuları, baharın gelişini kutlamaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Ana Tanrıça şifası

İlhamını dünyadaki ilk yerleşim yeri Çatalhöyük’te MÖ 7500’de doğmuş Ana Tanrıça’nın bereketi ve duyarlılığından alan Bee Goddess, baharı Secret Garden koleksiyonuyla karşılıyor. Marka, doğanın yaratıcılığını kutlayan, şifalandırıcı ve yenileyici enerjisini taşıyan tılsımları ve renkleri birleştiriyor.

Organik içerik

Mustela, doğadaki en iyi bileşenleri seçerek, yenilikçi ve güvenli bitkisel kökenli aktif formül elde etti. Markanın ürünlerinde ‘Normal Cilt‘ serisinin aktif içeriği olan avokado yerine organik avokado, ‘Kuru Cilt’ serisinin aktif bileşeninde ise organik bal mumu yer alıyor.

Editörün seçtikleri