Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

10.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

                                                                                                                                                                                 

Haberin Devamı

Konforlu temizlik

Küçük ev aletleri markası Homend, ilk robot süpürgesini tüketicileriyle buluşturdu. Homend Alex Robot Süpürge, üstün teknolojik özellikleri ve performansının yanında, sıra dışı ve şık köşeli tasarımıyla kalıpları yıkıyor. Türkçe konuşan Alex, temizlikte çıtayı yükseltecek.

Sezon trendleri

Sephora, yeni ürünleriyle yaza erken “Merhaba” diyor! Yazın neşesini renkli makyajla gösteren marka, etkili bakışlar için Sephora Collection maskara, Too Faced Killer Liner ve Huda Beauty kaş kalemi; Fenty Beauty ve Givenchy’nin doğal bitişli fondötenleri ve Benefit’in dudaklara yaz getiren renklendiricisiyle kusursuz makyajda heyecana destek veriyor.

Saf vitamin

SkinCeuticals, serum ailesine yüzde 15 saf C vitamini içeren yeni formülü CF’yi dahil etti. Hem hassas hem de yağlı ciltlerde sonuç veren ürün, kırışıklık görünümünün azalmasına, düzensiz cilt dokusunu iyileştirmeye ve eski parlaklığını geri kazandırmaya yardımcı.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri
Parfümler çiçek açtı

İçinizi ferahlatacak, baharı teninizde yaşatacak çiçek ve meyve kokularının hakim olduğu binlerce parfüm seçeneği, Morhipo.com’da sizleri bekliyor. Marc Jacobs’tan Dior ve Lancome’a, Gucci’den Calvin Klein ve Dolce&Gabbana’ya kadar birçok marka ile cildinizde baharla birlikte çiçek açacak.

Sağlıklı seçim

Collagen Lift Paris’in çığır açacak yeni ürünü Luminous Gold, ciltte anti aging etkisinin yanı sıra kırışıklık, elastikiyet kaybı, saç ve tırnak şikayetlerinde de etkili. Lekeli, güneş hasarlı, donuk ve solgun görünüme sahip cilt tipleri için de oldukça ideal olan ürünün her yaşta kullanımı mümkün.