Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

01.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

                                                                                                                                                                                               

Haberin Devamı

Hediye seçimi

Anneler Günü’nde tüm mesafelere rağmen yanında olduğunuzu hissettirmek istiyorsanız her tarza ve bütçeye uygun hediye alternatifleri için www.desa.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. Yaz ruhuna uygun ayakkabı ve çantalar, rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor.

El emeği

Koton’un Güneydoğu Anadolu kadınlarının çalışmasıyla hayat bulan El Emeği Koleksiyonu, ilkbahar-yaz 2021 sezonunda ince detaylarıyla modanın kalbine dokunuyor. Etek, bluz ve elbiseden oluşan seçkiler, zamana meydan okuyor.

Ödüllü diş macunu

Jeunesse Global, Türk hekiminin geliştirdiği DIMND diş macunu ile yerel üretime destek veriyor. Siyah rengiyle fark yaratan ürün, beyazlatma özelliğinin yanı sıra hassas dişlerde de güvenli bir kullanım sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri
Sağlıklı tercih

Karkas Çiftliği, hazırladığı yüzde 100 yerli, doğal ve açık besi ürünlerini kendi web sitesi üzerinden satışa sunuyor. Avantajlı paketleriyle Ramazan sofralarına lezzet katan marka, sucuk, kavurma, tereyağı ve pastırmadan oluşan seçeneği, Türkiye’nin her yerine kargoyla teslim ediyor.

Organik içerik

Mustela, doğadaki en iyi bileşenleri seçiyor. Markanın normal cilt serisinde avokado yerine organik avokado, kuru cilt seçkilerinde bal mumu yerine organik olanı kullanılıyor. Atopiye eğilimli çok kuru cilt koleksiyonunda ise ayçiçeği yerine organik ayçiçeğinden yararlanıldı.