Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

14.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Özgün tarz

Haberin Devamı

CANSUXI, kendi tarzını özgün biçimde yansıtmak isteyenler için duyarlı ve mevsimsiz moda kavramı sunuyor. Anadolu, Yunan ve Akdeniz uygarlıklarının yüzyıllardır harmoniyle birbirini besleyen kültürlerinden ilham alan, yalın, yüksek kaliteli kumaşların kullanıldığı tasarımlar, keten, viskon ve ipek seçimleriyle dikkat çekiyor.

Işıldayan cilt

Yazın yıpranmış ciltlerin dostu SkinCeuticals antioksidan serumları, güçlü etkileriyle cildinizin bakım ihtiyacını karşılıyor. Özellikle güneşin zararlı ışınlarıyla oluşumu hızlanan ince çizgi, kırışıklık ve kahverengi lekelerin görünümlerini azaltan antioksidan ürünler, etkili formülleri sayesinde erken yaşlanma belirtilerine meydan okuyor.

Pembenin her tonu

Haberin Devamı

İkonik şeftali pembesi orgasm allıktan ilham alan altı adet mercan ve altın tonlarını içeren Nars Orgasm On the Beach Allık Paleti, yazın renklerini yeniden yorumluyor. Ağırlık yapmadan renk yoğunluğu sağlayan formül, mikro partikül renk pigmentleri sayesinde karşı konulmaz yumuşaklığın yanı sıra uygulama kolaylığı da sağlıyor.

Editörün seçtikleri
Çocuklara uykuyu sevdiriyor

LCW Home, bulutların balonlarla buluştuğu çizgileri, uzay desenlerini ve Disney kahramanlarını nevresimlere taşıyarak çocuklara uykuyu sevdiriyor. Markada, miniklerin hayal dünyasını harekete geçirecek nevresimlerin yanı sıra uyku arkadaşları da yer alıyor.

Gözler ayaklarda

Ayakkabı Dünyası, Provoq ve Eclipse’in yeni koleksiyonlarıyla sonbahara hızlı giriş yapıyor. Her tarza uygun modellerin yer aldığı marka, şıklık ve rahatlıkla kadın modasındaki yerini alıyor. Birbirinden farklı ve stil sahibi bot, çizme, stiletto, sneaker, babet modelleri, bu sezon da dikkatleri üzerinizde topluyor.