Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

22.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Özel koleksiyon

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Dua Lipa, Puma ile hazırladığı ve sınırlı sayıda üretilen yeni kapsül koleksiyonu ‘Flutur’ ile hayranlarını heyecanlandırdı. Retro kesimleri ve kelebek ikonografisiyle 90’ların sokak giyiminden ilham alan seçkiler, dört parçadan oluşuyor.

Kaliteli ve şık

Paslanmaz çelik vurgulara sahip şık ve çağdaş Cole&Mason ürünleri mutfakların ve sofraların vazgeçilmezleri arasında. Markanın yüzüncü yılını kutlamak için tasarlanan geleneksel şekilli tuz ve karabiber değirmenleri, en iyi malzemelerle yapılırken yüksek standartlarda tamamlandı.

Hacimli görünüm

Saçlar, doğal hacmini kaybederek zayıf bir görünüme sahip olabiliyor. Bu ihtiyaca özel bakımı sunan John Frieda, ince telli ve güçsüz saçlar için geliştirdiği Volume Lift serisi ile hacim katarak gözle görülür bir dönüşüm sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Saçlarda stil yarışı

14 Şubat yaklaşırken kadınları saç ve stil telaşı sardı. Remington, Keratin Protect Serisi ile doğal, gösterişli ve hacimli dalgalar yaratarak şıklığınızı tamamlaya yardımcı olacak. Uygun ısı ayarı ve kaliteli malzemesiyle dikkat çeken ürün, saça zarar vermemekte kararlı.

Zamansız tasarım

Alexander McQueen, en beğenilen çantalarından ikonik Four Ring’i ‘İlkbahar-Yaz 2022’ sezonu için yeniden yorumladı.Modern, feminen ve zamansız tasarımıyla çanta, dört gold renkli yüzükten oluşan kapama detayı ve güçlendirilmiş kenarlarıyla dikkat çekiyor.