Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

12.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Özgürlük hissi

Haberin Devamı

‘İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’nun sezon hikayesi Hotel NetWork, ilhamını yeniden özgürleşme hissinden alıyor. Kırık beyaz, bej, ekru, haki ve safran tonlarının hakim olduğu safari serisinde dökümlü formlar, dokulu kumaşlar dikkat çekiyor. Marin teması ise okyanus renklerinin, yaratıcı marin yorumlarının ve güçlü desenlerin bir araya getiriyor.

Modern tasarımlar

Bu sezon hiç olmadığı kadar geniş bir seçki sunan ‘George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’, benzersiz zanaatkarlığını modern tasarımlarla buluşturuyor. Doğanın vazgeçilmez rengi yeşil, beyaz ve kahve tonlarının yoğunlukta olduğu seçkiler, markaya yenilikçi ve feminen bir yorum katıyor.

Doğaya katkı

L’Occitane Reset Serum’da ölmez otu esansiyel yağı konsantrasyonu 10 kat arttırıldı. Ürün sayesinde cilt tüm geceyi beklemeden anında rahatlamaya başlarken özel formül, ekonomik yedek ambalajı ile çevreye de duyarlı.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Ev şıklığı

Porland’ın sıra dışı desenleri ve bu desenleri taşıyan eşsiz serileri, hem dayanıklılığı hem de zarafeti ile farkını ortaya koyuyor. Sofra sanatına yön veren tasarımlarıyla marka, Sevgililer Günü sofralarına özel birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Aşk yaşatır!

Koton, ‘Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur’ diyor ve Sevgililer Günü’nü en trend hediye alternatifleriyle karşılıyor. Aşkın rengi kırmızı ve pembenin her tonunun yer aldığı koleksiyonlarda en özel çiftlere özel kombinler ve aksesuarlar yer alıyor.