Cadde Editörün Seçtikleri

Editörün Seçtikleri

19.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün Seçtikleri

Günlük şıklık

Haberin Devamı

Flo çanta koleksiyonu, kullanışlı formları, zincir ve renk detaylarıyla kadınların her anının en kullanışlı eşlikçisi oluyor. Sezonun moda esintilerini yansıtan modelleri, elbise, etek, gömlek, jean, kazak ve daha birçok kombinle uyum yakalayarak adından söz ettiriyor.

Su farkındalığı

Finish, ‘Damlalar Hareketi’ ile yeni bir adım daha attı. Markanın su elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’un önderlik ettiği harekete ‘Yarının Suyu’ Instagram hesabına mesaj atarak katılan herkes kampanya süresince bireysel su tasarrufuna yönelik görevlerle 1 yılda 50 ton su tasarruf edebiliyor.

Saç sağlığı

Baş derisine odaklanan yeni Authentic Beauty Concept ürünleri ve kuaförünüzde alacağınız Memento servisleri ile salonlarda profesyonel ve ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Detoxifying Scalp Mud ve Balancing Potion dışındaki yeni premium ürünlerini satın alarak evinizde de uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

El emeği şık tasarımlar

Madame Coco’nun handmade ürünler koleksiyonu, şık tasarımlarıyla görenleri kendisine hayran bırakıyor. El işçiliğiyle tasarlanan ve camın zarafetinden ilham alınarak geliştirilen seçkiler, mağaza ve onlineda satışta.

Ekstra konfor

Doğtaş, paket yay sistemi ve süngerin birlikteliğinden doğan ve ekstra konfor sunan hybrid teknolojisini kullandığı tasarımlarıyla evde geçirilen zamanların kalitesini artırıyor. Marka, evini yenilemek isteyenlere 10 yıl yay garantisi vererek, uzun süreli şıklık vaat ediyor.

Editörün Seçtikleri