Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

26.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Doğaya saygı

Haberin Devamı

Beymen Club, yol arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu ile sıcak yaz günlerinin her anını ve güneşin pozitif enerjisini doyasıya yaşamak isteyenleri çağırıyor. Doğadan, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan marka, dinamik, cesur ve doğaya saygılı seçenekler sunuyor.

Üstün koruma

Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, geniş spektrumlu, çok yüksek güneş koruması sunan Anthelios ürünleriyle günlük bakımda aradığınız desteği sağlıyor. La Roche-Posay Anthelios Age Correct ve Anthelios ailesinin yeni üyesi, UVA, UVB, Infrared-A ve kirliliğe karşı, son teknolojiyi kullanarak mücadele ediyor.

Gelincik konsepti

Mücevher kategorisinde gelincik motifli özel küpe tasarımlarıyla yer alan Monapetra, iddialı ürünleriyle beğeni topluyor. 925 ayar gümüş üzeri 24 ayar altın kaplama seçkiler, dört farklı renkte üretildi.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Özgürlük hissi

Azerbaycan’ın seçkin parfümerilerinde satılan Mugham, Bakü’den sonra Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Mugham’ın ‘Karabakh Bouquet-1752’ isimli ürünü, kokusunu Karabağ’ın birbirinden güzel kokan çiçeklerinden Kafkas kardeleni, buz yıldızı, biberiye çiçeği ve harıbülbülünden alıyor.

Evdeki şıklık

Luxury Line, dış mekan mobilya takımları ve aksesuarlarında yeni tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bahçe ve balkonlara özel, şık ve dayanıklı oturma grupları, yemek masası takımları, köşe takımları, kanepe ve koltuklar ilkbahara özel indirimlerle satışta.