Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

23.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Romantik ve şık

Haberin Devamı

Nocturne, marka yüzü Hande Erçel ile yeni sezonda genç ve dinamik çizgisini romantik bir kurguyla gözler önüne seriyor. Marka DNA’sına işlenen NocturnexHande Erçel, sizi yeni sezonda romantik bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor.

Çocuk modası

United Colors of Benetton 2022 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu ilhamını hem uzaydan hem de doğadan alıyor. Modanın doğa üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaya odaklanarak doğal kumaşlardan hazırlanan tasarımlara, Benetton galaksisini yansıtan tasarımlar eşlik ediyor.

Dünya tasarımı

Ariş Pırlanta, dünya figürlü altın kolye ile anlamlı bir tasarıma daha imza attı. Yaşamın ve sağlığın değerini bir kez daha anladığımız son dönemde, Ariş Pırlanta’nın gezegenimizin formundan ilham alarak hazırladığı seçki, altın üzerine işleme ve mine uygulaması ile hazırlandı.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Kıymetlimize!

Hayatınızın her anında size eşlik eden biricik annelerinize, sevginizi anlatabileceğiniz en özel hediyeleri seçmeniz için doğru yerlerden biri Victoria’s Secret. Pijama, gecelik, iç giyim veya kozmetik gibi birçok kategoride hediye alternatifi sunan marka, kıymetlilerimize uzun yıllar boyunca kullanacağı vazgeçilmez bir hediye seçeneği sunuyor.

Doğal güzellik

Bu yıl Anneler Günü’nde annelerine doğal güzellik hediye etmek isteyen sağlıklı yaşam tutkunları, tercihini Zade Vital’in bütünsel sağlığı destekleyen doğal yağları, vitamin takviyeleri ve Marine Kollajen’den yana kullanıyor. Soğuk sıkım yöntemiyle doğal olarak elde edilen Hindistan cevizi yağı, sağlıkla ışıldayan bir cilde destek olurken deniz kaynaklı Marine Kollajen ise yaş almanın etkisiyle ciltte azalan
kolajen miktarına karşı tercih ediliyor.