Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

21.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Yaz enerjisi

Haberin Devamı

Vakko Mare, ‘2022 yaz koleksiyonu’, gündelik yaşam ve şık plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileriyle yorumluyor. Dünyaca ünlü markalar arasından özel bir seçkinin yanı sıra kendi adını taşıyan geniş bir koleksiyonla satışa çıkan seçkiler, göz alıcı.

Cildinize doping

Zade Vital Marine Kollajen, yaz döneminde bakım tutkunlarının vazgeçilmezi. Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış balık kaynaklı kollajen, Hyaluronik asit, C vitamini, Çinko, Biotin, kavundan elde edilen Süperoksit Dismutaz, Elastin, Üzüm çekirdeği ekstresi ve flavonoidler gibi doğal antioksidanlarla, cilde sekizli sinerjik destek sağlıyor.

Özel formül

Sensodyne, yeni Nourish serisi ile ağız sağlığı kategorisinde değişimi başlatıyor. Ürün, İçeriğindeki biyoaktif mineraller ile diş minesinin güçlenmesine ve mineral kaybının azalmasına yardımcı olurken biyoaktif mekanizma sayesinde besleyerek güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Sağlık iksiri

TheLifeCo, yeni ürün gamı SmartFood (Akıllı Gıda) ile bağışıklık, saç, cilt sağlığı, stres ve kilo kontolü sağlayan paketleriyle beslenme düzenini değiştirecek. Onlarca vitamin ve organik içerikle hazırlanan fonksiyonel paketler bütünsel iyileşmenin de parçası olarak tanımlanıyor.

Çocuk ruhu

Lego Friends 10 yaşında! Markanın bu yıla özel sunduğu yedi yeni ürün ve özel kutlama seti ‘Arkadaşlık Ağaç Evi’ (41703) ile tüm Lego severleri bu kutlamanın parçası olmaya davet ediyor.