Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

09.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Hayatın her alanında

Haberin Devamı

Atasun Optik, herkesin kendi moda anlayışını yansıtabileceği ve hayatın her anına uygun güneş gözlüğü seçenekleri sunuyor.
Her dönemin modasına uyum sağlayan markalar, pastel tonlarıyla birçok kombinin tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor.

Renkli iş birliği

Pandora, ‘Disney Pixar Koleksiyonu’, Buzz Lightyear, Dory, Wall-E ve hayranlarının en sevdiği karakterlerden ilhamla hazırlandı. Disney Pixar ile sen de yaratıcılığını öne çıkarabilir, en sevdiğin karakterleri ve hikayeleri bir araya getirip eşleştirebilirsin.

Yaz enerjisi

Love On Friday’in ‘İlkbahar/Yaz 2022 Ethereal Koleksiyonu’ ilhamını parlak renkler ve rahat tasarımlarla crop bluz, düşük bel gibi parçaların öne çıktığı milenyum modasından alıyor. Yaz şıklığını yansıtan koleksiyonun çekiminde yer alan Deren Talu, enerjisiyle beğeni topladı.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Yenilikçi ve iddialı

Ramsey, şık, yenilikçi ve iddialı smokin seçeneklerinden oluşan ‘Tuxedo Koleksiyonu’yla evlilik hazırlığı yapan çiftlerin en mutlu günlerine eşlik ediyor. Özel dikim hissi yaratan kesimleri ve yüksek kalite kumaşlarının yanı sıra klasik siyah rengin yanında ekru, saks, mavi, gri, lacivert gibi alternatifleriyle erkeklere tüm kutlamalar için de iddialı bir görünüm sağlıyor.

Saçlara doping

Güneşin çeşitli faktörleri cildimizi olduğu gibi saçlarımızı da etkiliyor. L’Oréal Professionnel’in saç uzmanları tarafından geliştirilen Serie Expert ürünleri, her mevsim olduğu gibi bu yaz da saçlarınıza özel bir bakım etkisi sunmaya geliyor.

Yazarlar