Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

23.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Dünya markaları

Haberin Devamı

Beymen’in 2022 İlkbahar-Yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim avantajı sunan ‘Beymen İndirimi’ başladı. Marka dünyaca ünlü lüks moda markalarının giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında geçerli.

Seyahat arkadaşı

Victorinox, kablosuz kulaklıkların veya tablet şarj aletlerinin kaybolma sorununa, kaliteli seyahat aksesuarlarıyla çözüm sunuyor. Victorinox Edge aksesuar çantası, tüm elektronik eşyaları tek yerde düzenleme imkanı sunarken, hassas ürünlerin güvenle taşınmasını da kolaylaştırıyor.

Renkli koleksiyon

Polaris’in yaz koleksiyonunda kadınlar ve erkekler için hazırlanan sandalet ve terlik modellleri hem tatil valizinin hem de şehir hayatının vazgeçilmezi olmaya aday! Özel davetlerin vazgeçilmezi olacak topuklu modeller ise rahat tabanıyla kombininizi tamamlayacak şekilde hazırlandı.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Makyaj tutkunlarına

Doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece, yüzde 100 doğal kaynaklı, temiz içerikli ürünlerine rengarenk makyaj serileri ekledi. Işıltılı, mat, parlak farlar; blush ruj, allıklar ve aydınlatıcılarla rengarenk makyaj yapmayı seven kadınların kalplerini fethedecek.

Ferahlık hissi

Yumoş, komple giysi bakım markası olma yolculuğuna devam ediyor. ‘Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi’ giyilmiş giysileri ferahlatıp ve ütü etkisi vererek yalnızca bir kez giyilen, ancak ne yıkanacak kadar kirli ne de dolaba katlanıp yerleştirilecek kadar temiz olan giysileri tazeleyerek 15 dakikada giyilmeye hazır hale getiriyor.