Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

03.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Zamansız ve modern

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Daha fazla olma arzusuyla yola çıkılan SS22 koleksiyonunda dokulu ve metalik kumaşları, yüksek bir üretim kapasitesiyle birleştirerek çarpıcı, net ve öz güvenli bir siluet oluşturan Bodrum’un ilk ve tek swimwear markası MEERES, tasarımlarını inci ve aksesuarlarla destekliyor. Zamansız ve modern bir tema üzerinden ilerleyen marka, kendinden emin tavrı tasarımlarına yansıtıyor.

Okula dönüş

Editörün seçtikleri

Öğrenciler okula dönüş heyecanı yaşarken, ebeveynler için alışveriş telaşı başladı. Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, okul kıyafetleri ile uyum sağlayacak siyah ve gri renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı modelleriyle, tarzını yansıtmak isteyen gençlerin radarına takılıyor.

Şık sunum

Editörün seçtikleri

Porland Stoneware, modern ve doğal tasarımıyla sofralarınızı çekici ve özgür kılıyor. Güçlü, sert ve gözeneksiz yapısıyla kurşun kadmiyum gibi ağır metalleri içermeyen seçkiler, keyifli sunumların yanında sağlıklı sunum alternatifi olarak karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Yaşlanma karşıtı!

Editörün seçtikleri

Collagen Lift Paris, yeni serum ürünleriyle ciltte yaşlanmaya meydan okuyor. Markanın dört yeni ürünü doğrudan cilde uygulanarak etkisini gösteriyor ve sinir uçlarını koruyor.

Renkli iş birliği

Editörün seçtikleri

Lacoste, teniste imzası olan ve beyaz tişörtlerine işlediği timsah amblemini kullanmaya devam ediyor. Marka, Jean ve Judith Touitou ile çalıştı. Bu iş birliği A.P.C. için askeri referanslar ve spor giyim parçalarını ortaya çıkardı.