Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

24.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Yenilikçi ve kaliteli

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Cottonbox, ev tekstilindeki iddiasını bir kez daha ortaya koyarak ‘Natureforce’ serisiyle ev tekstilinde sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor. Geleneksel yöntemlere kıyasla su tasarrufu sağlayan süreçlerden geçerek hazırlanan seçkiler, normal pamuklu kumaşlardan daha yumuşak, nem tutucu ve hava alıcı olmasının yanı sıra daha uzun ömürlü.

Aromatik terapi

Editörün seçtikleri

Selin kolonyaları, kokularıyla tazeliğe ve ferahlığa kapı aralıyor. İlkbaharın canlılığını evlerimize getiren Kiraz Çiçeği, yeniden doğuşu temsil ediyor. Günlük hayatta mükemmel bir ferahlatıcı olan Mandalina enerji ve canlılık verirken, bilgeliğin simgesi olan ve kendine özgü kokusuyla hatırlanan ardıç ağacından esinlenen Ardıç rahatlatıcı etkisiyle stresten uzaklaştırıyor.

Haberin Devamı

Kaşların vazgeçilmezi

Editörün seçtikleri

Benefit Cosmetics, kaş makyajında ilklere imza atmaya devam ediyor. Gimme Brow+ Volumizing Pen ile kaşların hacmi yükseliyor. İlk pudra ve fiber olma özelliği taşıyan kalemle çok daha belirgin ve hacimli görünüyor. Kalem formunda dizayn edilen ürün, pudra yapısı sayesinde kolayca uygulanıyor.

‘Kahve Günü’ne özel

Editörün seçtikleri

Paşabahçe Mağazaları, 1 Ekim ‘Dünya Kahve Günü’nde kahveyi doğru fincanda içmek isteyenlere birbirinden özel ve şık seçenekler sunuyor. Kupalardan Türk kahvesi fincanlarına, espresso bardaklarından kahve setlerine kadar pek çok ürün Paşabahçe Mağazaları’nda kahve tutkunlarını bekliyor.

Zamansız tasarımlar

Editörün seçtikleri

Şehre dönüş mevsimi olan sonbaharın vazgeçilmezi postallar, düz, topuklu ve kalın tabanlı botlar. İlvi, şık ve zarif kadının vazgeçilmezi ince topuklu ve sivri burunlu stilettolar, konforlu ve rahat adımların en zamansız ayakkabı modellerinden babetler, loaferlar ve makosenler farklı aksesuar ve özenle hazırlanmış detaylarıyla yeni sezonda da göz kamaştırıyor.