Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

22.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Anlamlı alışveriş

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Veet Türkiye, Koruncuk Vakfı ile yaptığı iş birliğinde Koruncuklar’ın üniversite hayallerine destek oluyor. Kampanyada 30 Ekim tarihine kadar Watsons’tan satın alınan her Veet ürünü, bağışa dönüşüyor. Bağışlar, desteklenen genç kızların eğitimine katkı sağlayacak.

Sağlıklı seçim

Editörün seçtikleri

Sonbahara girerken ihtiyacımız olan vitamin desteği ‘Arzum Freshmix Slow Juicer Meyve ve Sebze Presi’ ile artık çok kolay. Yavaş sıkım teknolojisine sahip ürünle ister bağışıklığınızı güçlendirin, isterseniz detoks adına taze sıkılmış meyve ve sebze suyunun tadını evinizde çıkarın.

Özel tasarım

Editörün seçtikleri

Adidas ve Benezema’nın kulübü Real Madrid, 18 Ekim’den itibaren sınırlı bir süre için Real Madrid Resmi mağazalarında, realmadrid.com’da ve belirli adidas mağazalarında satışa sunulacak özel isim ve numara kısmı altın yaldızla yazılı ‘Real Madrid Kiti için iş birliği yaptı. Marka ayrıca, biri Benzema’ya hediye edilmek üzere sınırlı sayıda ve satışa sunulmayacak olan X Speedportal model, altın renkli bir krampon tasarladı.

Haberin Devamı

İspanyol ruhu

Editörün seçtikleri

Dior Cruise 2023 koleksiyonu, kusursuz işçilikle İspanyol zanaatkârlığının zenginliği arasındaki tutkulu diyaloğu gözler önüne seriyor. Flamenko ruhunu çağıran görünümler, maskülen ve feminen giyim kodlarının ötesine geçerken, pelerinler ve boleroların yanında ikonik Saddle çanta, biniciliğe dair ekstra bir zarafet dokunuşuyla vurguluyor.

Her yaşa, her tarza!

Editörün seçtikleri

Camper, sürekli değişen ruh halimize ayak uyduran bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Seçkiler, meşe, adaçayı, derin mavi, siyah ve gri gibi kış tonlarıyla doğadan ilham alırken bir yandan da ofis mavisi, post-it sarısı ve dosya kırmızısı gibi göz alıcı renklerle iş ve
eğlence dünyasını yeni sezonda bir araya getiriyor.