Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

19.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Sıcacık kış

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Camper, Sonbahar/Kış 2022-23 kışı için sıcak bir sığınak olan uniseks terlik Wabi’yi sunuyor. Yenilenen renk gruplarıyla koleksiyonunda tekrar karşımıza çıkan ikonik ürün, sorumlu malzeme ve tasarıma yönelik taahhütlerine bağlı kalmaya devam ediyor. Şimdi dolaplarda yer açmanın tam zamanı!

Tarzınıza göre!

Editörün seçtikleri

Piano Jewellery, kendini tarzıyla yansıtmak isteyen stil sahibi kadınlara hayallerini besleyecek ürünleriyle ilham olmaya devam ediyor. Piano Jewellery’nin yılbaşı koleksiyonunda yer alan çiçek ve yaprak motifleri gibi takıların yanı sıra luxury piercing tasarımlarını da mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Hediye seçeneği

Editörün seçtikleri

Estée Lauder, kış sezonunda harikalar diyarında yolculuğa çıkarıyor. Markanın her sene yeni bir çanta ile ortaya çıkan, en çok beklenen Blockbuster seti ve ikonik parfümü bu yıl da tüm favori ürünlerini içererek, sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek ışıltılı armağan fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Kalıcı ve iddialı 

Editörün seçtikleri

Benzersiz kreasyonlar ve iş birlikleriyle tanınan lüks İtalyan koku evi Xerjoff, iki farklı ilhamı aynı duyguda buluşturduğu yeni parfümünü sundu. Markanın kreatif direktörü Sergio Momo’nun yarattığı ‘Tony Iommi’, parfüm ve müzik arasındaki ilk çok duyulu etkileşimlerle koku, ses ile tasarımın karanlık ve Gotik notalarını birleştiriyor.

Zamansız tasarımlar

Editörün seçtikleri

Kip, hayatın her alanında farklı rollerle keyifle var olabilen erkeklerin moda markası olduğunu vurgulayan yeni reklam filmiyle sonbahar-kış sezonunu açtı. Filmde, maceracı ve özgür, bazen enerjik, bazen de sportif, her anına şıklığı, rahatlığı ve keyfi katan erkeklere ‘Kimsin Sen? Kipsin Sen!’ diye soruluyor.