Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

31.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Çay tutkunlarına

Editörün seçtikleri

Haberin Devamı

Goldmaster’ın ‘Laledem Çelik Çay Makinesi’ ile çayınız her dem taze. Gerek sabah kahvaltılarına, gerekse akşam yemek sonrası sohbetlerine eşlik eden içeceği içmek ayrı bir keyife dönüşüyor. 1900 W güçlü kaynatma fonksiyonu ile dikkat çeken ürün, kaynama esnasında bile elle tutulabilir çift katmanlı şık gövde tasarımı ile mutfağınızın en özel köşesinde yerini alıyor.

Bebeksi cilt

Editörün seçtikleri

Cildinizin en iyi haline ulaşmasına destek olan Jeunesse Global, değişen yıllara meydan okuyacak bir cilt için Luminesce Serum’u öneriyor. İçerisindeki kök hücre teknolojisiyle geliştirilen APT-200 büyüme faktörü ile cildinizde oluşan çizgilerin, kırışıklıkların ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye de katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı

Ev şıklığı

Editörün seçtikleri

Linens, yatak odasından mutfağa, sofra grubundan aksesuara kadar evin her alanına hitap eden ürün çeşitliliğiyle, yılbaşı alışverişi için alternatif sunuyor. Markanın, ‘Blassom Nevresim Takımı’, yeni bir yıla girerken evinde değişiklik yapmak isteyenlerin favorisi olacak. Çift kişilik nevresim takımı üzerinde yer alan kışı ve bereketi simgeleyen nar figürleri en dikkat detay olarak karşımıza çıkıyor.

Üçlü bakım seti

Editörün seçtikleri

HC Care, yaşlanma karşıtı 3’lü bakım setiyle kadınlara mükemmel çözüm sunuyor. HC Age-Defense Yaşlanma Kremi, Resveratrol Serum ve Rejuvenating Yaşlanma Karşıtı El Kremi’nden oluşan bu şık yılbaşı seti, el ve yüz bakımının önemini bilen tüm kadınların yeni yıla girerken yeniden güzelliklerinin farkında olmalarını sağlayacak.

Propolis dopingi

Editörün seçtikleri

Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O, hazırladığı tek içimlik propolisli kolajen shot ile beden ve cilt sağlığının korunmasına destek. İlave şeker içermeyen BEE’O Propolisli Kolajen Shot; çilek suyu, nar suyu, ham bal ve tarçın ile lezzetlendirilmiş; hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlıklı bir hediye alternatifi.