Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

07.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- Şeker molası

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Kervan Gıda’nın markası Bebeto, gerçek meyve sulu, vegan yumuşak şekerleriyle yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlerin en renkli eşlikçisi olacak. Bebeto Lovely Fruits, Bebeto Watermelon, Bebeto Sour Worms, Bebeto Ocean Park ve Bebeto Ice Cream yeni yılda da çantada, arabada, ofiste, okulda, seyahatte her an her yerde yanınızda olarak tüm keyifli anlarınıza lezzet ve eğlence katacak.

LeBron tutkunlarına!

Editörün seçtikleri

LeBron’un imza serisindeki performans ayakkabısının ilk düşük bilekli modeli ‘LeBron XX’ meraklılarıyla buluştu. LeBron’un Nike ve NBA’deki 20’nci yılına atıfta bulunan en hafif tasarım Sneaks Up’ta satışa sunuluyor. Seçki, Cleveland Akron’dan çıkan genç bir çocuğun kral olma yolculuğundan ilham aldı.

Haberin Devamı

Sevgi totemi

Editörün seçtikleri

Pandora’nın ‘Me’ koleksiyonu, tasarımlarının özünde sevgi çeşitliliğini ve getirebileceği tüm duyguları temsil ediyor. 14 ayar altın kaplama sallantılı mini gül charm, kırık kalp formlu bağlantı halkası ve koyu kırmızı laboratuvar üretimi kristal kalp gibi romantik tasarımlar koleksiyonunu genişletmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Gökkuşağı misali

Editörün seçtikleri

İbiza geceleri esintisi taşıyan ve çöl hayatından ilham alınarak oluşturulan Revolution Forever Flawless Desert Desire Far Paleti mavi, pembe ve doğal tonlarda ışıltılı ve mat olmak üzere 12 farklı renk içeriyor. Kremsi ve yoğun pigmentlerle formüle edilmiş renkleriyle etkileyici gözlere sahip olmanın kurallarını yeniden yazan ürün son derece iddialı.

Deri şıklığı

Editörün seçtikleri

Sokak modasının nabzını tutan Elle Shoes, sezonun star parçası yeni deri ceket koleksiyonuyla zamansız seçimler sunuyor. Derinin asaletini koleksiyonuna taşıyan Elle, kadın ve erkekler için hazırlanan seçkileriyle bu kış moda tutkunlarının odağında.