Cadde Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi

Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi

02.07.2022 - 09:28 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ayki konserlerinde 30 bin kilometre yol yapan Ekin Uzunlar, kendini bakım merkezine attı. Yakın arkadaşının sahibi olduğu güzellik salonunda bayram öncesi bakımı yaptıran şarkıcı, uygulama esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi

Bahçeşehir'de bir güzellik salonuna giden Ekin Uzunlar, sahne sanatçılarının kendilerine iyi bakması gerektiğini dile getirirken, kişisel bakımına önem verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Hızla kilo verme hedefinin olduğunu vurgulayan Kardenizli şarkıcı, popçu Murat Boz'un karın kasları için esprili bir gönderme yaparak, "Onun baklava karın kası varsa benim de Trabzon burmalarım olacak. Murat Boz'u çok seviyor ve bu konuda örnek alıyorum" dedi.

Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi

"ANNELERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ"

Anne tarafından Trabzon Çaykaralı olan Ekin Uzunlar, annesinin hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı. Köyüne bir ev yaptıran Karadenizli sanatçı, "Annelerimiz için ne yapsak az. Köyde dededen kalma 200 yıllık bir aile evimiz var. Yeni bir ev daha yaptırarak, annemin hayalini gerçekleştirmekten çok mutluyum. Bayramın ilk günü orada ailemle olacağım, sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gideceğim" açıklamasını yaptı.

Ekin Uzunlar annesinin hayalini gerçekleştirdi

Haberin Devamı

"BAYRAMDA VOLKAN KONAK'A EL ÖPMEYE GİDECEĞİM"

Kurban Bayram'ında Kıbrıs'ta sahne alacak olan 31 yaşındaki şarkıcı, adaya bir gün önceden giderek, ustası Volkan Konak'ın konserini izlemek istediğini belirtti.

Volkan Konak'la yeni bir şarkı yapma niyetindeyiz. Volkan Ağabey'den sözünü aldım. Hem yeni proje görüşmelerini yapmak hem de bayramda Kıbrıs'a erken giderek elini öpüp harçlık almak için kendisinin kapısını çalacağım.