Cadde Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

28.04.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, her yaptığıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü manken önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, “Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi.

Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

Yılın yarısını seyahat ederek geçiren Şevval Şahin, uçak yolculuğundan yoruldu. Bir aydır İstanbul’da kalan 2018 Türkiye Güzeli, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

Haberin Devamı

"İstanbul’da olmak iyi geldi. Bayağı keyifliyim. Yeni projeler var. Onları planlıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Zırt pırt uçmak beni yormuş. Bir süre bir yerde sabit kalmak istediğim için geçen hafta Paris’e bile gitmedim."

"ŞU AN SABİT KALMAK BANA FAYDALI"

Genç model, "Seyahat etmekten yoruldum Paris'e bile gidemiyorum" şeklindeki mesajının yanlış anlaşıldığını savunup, "Demek istediğim; İstanbul'da olmaktan çok mutluyum, şu an zırt pırt uçmak insanı yoruyor. Şu an sabit kalmak bana faydalı. Öyle bir şey demedim. Sosyal medyadaki yorumları okumuyorum, eskiden okurdum" şeklinde konuşmuştu. 

EKLERE 'ECLAIR' DEDİ

Şahin; son yaptığı paylaşım ile yine adından söz ettirdi. 400 bini aşkın takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanan manken, dün akşam beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Şevval Şahin yaptığı bu paylaşıma, "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" notunu düştü. Şahin'in eklere "eclair" demesi sosyal medyada gündem oldu.

'EKLER' ELEŞTİRİSİNE YANIT GELDİ!

Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

Kendisine yapılan eleştiriye karşı boş durmayan Şevval Şahin, yine sosyal medya üzerinden eleştirilere cevap verdi. Şahin, yaptığı yeni bir paylaşımda "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi?" ifadesini kullanarak kendisini tiye alanlara yanıt verdi.

"BEYNİME ÖYLE KAYIT OLMUŞ"

Şahin ayrıca "Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın" diyerek ekledi. Ünlü manken, 'eclair' kelimesinin anlamının Vikipedi'den alınan bir görüntüsünü de paylaştı.

Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

"OYUNCULUK OLABİLİR"

Manken Şevval Şahin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Şahin, “İki kere oyunculuk teklifi geldi ama bu işe girmekten korktum. Öncelikle düzgün bir eğitim almak isterim. Oyunculuk yapmam demiyorum, olabilir” diye konuştu.

Eleştirilerin hedefi haline gelen Şevval Şahin: Türkçe kitaplar okuyorum

"TEHDİT ETMİYOR"

İsmi aşk haberleriyle anılan Şahin, çıkan iddiaları yalanladı. “Hepsi arkadaşım” diyen Şahin, “Olsa bilirsiniz zaten. Şu an öyle bir şey yok” dedi. Eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral tarafından tehdit aldığı iddia edilen Şahin, “Tehdit falan etmiyor. O de ben de kendi hayatımıza bakıyoruz. Dava falan açmadım. Çıkan haberler doğru değil. Şantaj haberleri tamamen yalan” diye konuştu

Haberin Devamı

"ŞUAN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM"

Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, “Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an kendi kendimi geliştiriyorum. Türkçe kitaplar okuyorum. Diksiyon eğitimi almadım ama alabilirim” diye yanıt verdi.