Cadde Emilia Clarke: Samuel L. Jackson'ı az kalsın araçla eziyordum!

Emilia Clarke: Samuel L. Jackson'ı az kalsın araçla eziyordum!

26.06.2023 - 17:41 | Son Güncellenme:

'Game of Thrones' dizisinde sekiz sezon boyunca 'Daenerys Targaryen' karekterini oynayan Emilia Clarke, Marvel evrenindeki süper kahramanlarının yer aldığı yeni projesi 'Secret Invasion'da Samuel L. Jackson ile kamera karşısına geçti. İngiliz yıldız, bir araba sahnesinin çekimleri sırasında yaşanan olayı anlattı.

Emilia Clarke: Samuel L. Jacksonı az kalsın araçla eziyordum

'Ejderhaların annesi' Daenerys Targaryen rolüyle dünya çapında şöhreti yakalayan Emilia Clarke, altı bölümden oluşan Secret Invasion'da 'G'iah' karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

Yahoo Entertainment'a röportaj veren 36 yaşındaki güzel, yeni dizisinin çekimlerinde, kullandığı araç ile başrol oyuncusu Samuel L. Jackson'ı neredeyse ezdiğini söyledi.

Emilia Clarke: Samuel L. Jacksonı az kalsın araçla eziyordum

"NEDEN 10 PEDAL VAR?"

İngiliz aktris, rol arkadaşının ciddi bir yara almaktan kurtulduğu olaya dair şu ifadeleri kullandı:

Neredeyse onu eziyordum. Beni çok eski bir Rus arabasına bindirdiler. Arabaya bindim ve 'Hey, buradaki vites topuzu da ne? Hangisini kullanıyorum? Neden 10 pedal var?' dedim.

Emilia Clarke: Samuel L. Jacksonı az kalsın araçla eziyordum

"FREN YERİNE GAZA BASTIM"

Kullandığı aracı bir traktöre benzeten Emilia Clarke, "Araba kullanmayı biliyorum ama yeterince zaman yoktu. Set ekibi 'Başlamamız lazım. Hadi tatlım. Sadece sür' dediler. Ben de 'Tamam, bunu yapabilirim' diye düşündüm. Çekime hazırdık. Kamera şurada, Sam şurada. anlış pedala bastım, fren yerine gaza dokundum" açıklamasını yaptı.

"BİRAZ AĞLADIM"

Sette yaşanan olaya rol arkadaşının nasıl tepki verdiği sorulan Clarke, "Çok centilmen, sevimli ve hoş davrandı. Sonra biraz ağladım ve başka biri benim için aracı sürdü" ifadelerini kullandı.

Emilia Clarke: Samuel L. Jacksonı az kalsın araçla eziyordum

Yazarlar