Cadde Emina Jahovic küçük oğlu Yavuz'la tatilde! Telefonu elinden düşürmedi

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuz'la tatilde! Telefonu elinden düşürmedi

22.06.2022 - 08:08 | Son Güncellenme:

2008-2018 yılları arasında şarkıcı Mustafa Sandal ile evli kalan ve nafakasını ödemediği gerekçesiyle iki çocuğunun babasıyla icralık olan Emina Jahovic, yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Küçük oğlu Yavuz ile sıcak havanın tadını çıkaran ünlü isim, telefonu elinden düşürmedi.

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuzla tatilde Telefonu elinden düşürmedi

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, 10 yıllık evliliklerini 2018'de noktalamıştı. Şubat ayında iki aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evine icra memurlarını gönderen Jahovic'in bu hamlesi Sandal'ı kızdırmış ve ünlü şarkıcı da eski eşine her ay ödediği 15 bin TL'lik nafakanın iptali için dava açmıştı. Sandal, eski eşinin Çubuklu Vadisi'ndeki evinin kira gelirini alma hakkından mahrum edilmesini istemiş, Jahovic ise davanın reddine başvurmuştu.

Haberin Devamı

Emina Jahovic (40), sonrasında ise 10 yıllık eski eşi ve çocukları Yaman ile Yavuz'un babası Mustafa Sandal'ın (52) toplam 1 milyon 105 bin 863 TL'lik nafaka borcu olduğunu iddia etmişti.

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuzla tatilde Telefonu elinden düşürmedi

"MUSTAFA EKONOMİK OLARAK RAHAT"

İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki 'nafakanın azaltılması' davasının duruşmasına avukatıyla katılan şarkıcı, "Mustafa ekonomik olarak rahat. Çocukları okula götürüp getirmesi için araba alacaktı ya da kiralayacaktı. Çocukların tatil paralarını ve evdeki yardımcıların paralarını ödeyecekti. Hiçbirini ödemedi. Nafakayı ödemiyor" demişti.

Ancak daha sonra İstanbul Nöbetçi İcra Mahkemesi'nin verdiği kararda, Mustafa Sandal'ın eski hiçbir borcu olmadığı ve her ödemeyi eksiksiz yaptığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

SANDAL'IN TALEBİ KABUL EDİLDİ

İstanbul 2. İcra Hukuk Mahkemesi, "Birikmiş nafaka alacağı" iddiasıyla ilgili Sandal'ın durdurma talebini kabul etmişti. Mustafa Sandal'ın açtığı nafaka iptali davası henüz sonuçlanmadı.

"ORUÇ TUTUYORUM"

Son olarak Ramazan ayında Etiler'de yürüyüş yaparken görüntülenen Jahovic, iftar sonrası yürüyüş yaptığını ifade ederek; "Oruç tutuyorum. Formumu korumak için de yürüyüş yapıyorum. Ramazan ayı beni manevi olarak çok rahatlatıyor" diye konuşmuştu.

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuzla tatilde Telefonu elinden düşürmedi

ANNE-OĞUL BODRUM'DA

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Emina Jahovic, yaz sezonunu Sandal ile evliliğinden dünyaya gelen küçük oğlu Yavuz ile açtı. Anne-oğul önceki gün Bodrum'da bir otelde objektiflere yansıdı. 

Telefonu elinden düşürmeyen ve sık sık telefon görüşmeleri yapan Jahovic, daha sonra güneş kremini sürüp güneşli havanın tadını çıkardı. Annesine tatilinde eşlik eden Yavuz ise önce yüzdü, sonra kumla oynadı. Yavuz denizden çıktıktan sonra Emina Jahovic, oğlunu hemen havluyla kurulamayı ihmal etmedi.

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuzla tatilde Telefonu elinden düşürmedi

"ANI YAŞAMAK"

Oğlu Yavuz'la keyifli anlarını yaklaşık 630 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından da paylaşan ünlü şarkıcı, çektiği fotoğrafa; "Anı yaşamak" notunu düştü.

Emina Jahovic küçük oğlu Yavuzla tatilde Telefonu elinden düşürmedi