Cadde Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil'

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil'

17.02.2024 - 04:02 | Son Güncellenme:

Niğde kökenli diş hekimi bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak 14 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Altuğ, hakkındaki bir şehir efsanesini anlattı. "Babamdan memnunum" diyen şarkıcı, radyocu bir arkadaşıyla arasında geçen diyaloğu da paylaştı.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil

Kral Müzik Youtube kanalında Serhat Tekin’in programına konuk olan Emre Altuğ, özel hayatına ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"ÇAPKINLIK MESAİ İSTER"

"Çapkın mısınız?" sorusunu Altuğ, "Çapkın değilim. Çapkınlık yapmaya ihtiyaç duymadım çok şükür. Yapı olarak böyle bir şeyin peşinde koşan bir adam değilim. Çapkınlık bir mesai ister. Ben böyle bir şeye dediğim gibi hiç ihtiyaç duymadım. Hayatımdan memnunum" şeklinde cevapladı.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil

"AŞIK OLMAYI ÖZLÜYORUM"

54 yaşındaki şarkıcı, "Yalnız mısınız? Bir ilişkiniz yok mu?" sorusu üzerine, "Evet, yalnızım. Bu durumu seviyorum da. Yalnız olmayı, evde yalnız vakit geçirmeyi, yalnız yemek yemeyi seviyorum. Kendimle ilgili düşünmeyi seviyorum. Arkadaşlarımı görmek istediğimde onlarla görüşüyorum. Benim bu konuda çok bir şikayetim yok ama zaman zaman aşık olmayı özlediğimi söyleyebilirim. Güzel bir duygudur o. Aşkın senin yükselttiği, ayaklarını yerden kestiği, biraz gerçeklikten uzaklaştırdığı o ilk dönemi özlüyorum zaman zaman. Aşık olduğumda hakkını veririm tabii ki. İyi bir aşığımdır" ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil

Haberin Devamı

"DIŞARISI ÇOK DEĞİŞMİYOR"

"Sizde biraz asosyallik var mı?" sorusu karşısında ise Emre Altuğ, "Son yıllarda var, sıkıldım. Çok dışarı çıktık, gezdik, eğlendik. Sahnede olmadığım zamanlar dışarıda olmayı sevmiyorum. Kalabalıklar içerisinde olmayı çok sevmiyorum. Yakın arkadaşlarımla yemek yemeyi, sohbet etmeyi tabii ki çok seviyorum ama eskisi gibi çıkalım eğlenelim coşalım gibi bir duygu yok içimde. Herhalde yaşımın ve doymuşluğun getirdiği bir durum var. Dışarısı çok değişmiyor. Hatta bizim zamanımızda daha keyifliydi" açıklamasını yaptı.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil

"EN BÜYÜK ŞEHİR EFSANESİ ŞEVKET ALTUĞ'UN AOĞLU OLDUĞUMDUR"

Emre Altuğ, "Hakkınızda dolaşan şehir efsanesi var mı?" sorusuna şu karşılığı verdi:

Bence en büyük şehir efsanelerinden biri Şevket Altuğ’un oğlu olduğumdur. Hatta bir seferinde radyocu bir arkadaş o kadar emindi ki oğlu olduğumdan, 'değilim' dememe rağmen benden nüfus cüzdanımı görmek istemişti. Kendisine 'Ben bir diş hekiminin oğluyum. Babamın adı Tuncer Altuğ. Şevket Altuğ’un oğlu olmak da eminim çok güzel bir duygu olurdu ama babamdan memnunum' demiştim.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil

"ÇIPLAKLIKTAN ÇEKİNEN BİRİ DEĞİLİM"

"Son çıkardığınız 'Ne Ala' şarkısının video klibinde üstsüz olmanız bazı kişilerce eleştirildi. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine ünlü isim, "Ben çıplaklığı seven bir adamım. Çıplaklıktan çekinen biri değilim. Kaldı ki o klipteki çıplaklık da değil. Bir saflık ifadesi anlatmak için yapılan imajinasyondu. Ben bugüne kadar sağdan soldan gelen bu tip eleştirileri çok takmadım" ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş Şevket Altuğ babam değil