Cadde Emre Altuğ'dan 'aşk' itirafı! 'Ben hazırım'

Emre Altuğ'dan 'aşk' itirafı! 'Ben hazırım'

02.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti. Özel hayatı merak konusu olan Emre Altuğ'dan açıklama geldi.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım

Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla de magazin gündeminden düşmeyen Emre Altuğ, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta bir otelde müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

"2023'TE ÜZÜCÜ ÇOK OLAY YAŞADIK"

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 54 yaşındaki sanatçı, "2023'te üzücü çok olay yaşadık. 2024'te bunların azalarak yok olmasını temenni ediyorum" açıklamasını yaptı.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım

"BU CEKETLE NASIL HOPLAYIP ZIPLAYACAĞIM"

Hakan Akkaya imzalı altı kilo ağırlığında ceketiyle dikkat çeken şarkıcı, "Ben normalde sahnede çok hareketliyimdir, bu ceketle nasıl hoplayıp zıplayacağımı bilmiyorum" dedi.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım

"25. YILA ÖZEL BİR ETKİNLİK YAPACAĞIM"

2024'ün profesyonel şarkıcılık kariyerinin 25'inci yılı olduğunu belirten ünlü isim, "Çok güzel anılarla geçen 25 yıl oldu. 25'inci yıl içinde özel bir etkinlik yapacağım" şeklinde konuştu.

'AŞK' AÇIKLAMASI!

Uzun zamandır bir ilişkisi olmadığı hatırlatılan iki çocuk babası Emre Altuğ, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna, "Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok" yanıtını verdi.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım


Haberin Devamı

ÖDÜL TÖRENİNE EL ELE GELMİŞLERDİ! GÖZDE KANSU AÇIKLAMASI

'Yalı Çapkını'nda 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ ile aynı dizide kamera karşısına geçtiği Gözde Kansu, aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle çok konuşulmuştu. Gözlerin çevrildiği ikili, arkadaş olduklarını ifade etmişti. Oyuncular, açıklama yapmalarına rağmen sık sık aynı iddiayla magazin gündemine geliyordu.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım

Rol arkadaşı ile katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele kameralara yansıması hatırlatılan Altuğ, "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" karşılığını vermişti.

Emre Altuğdan aşk itirafı Ben hazırım