Cadde Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık!

Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık!

11.03.2024 - 09:22 | Son Güncellenme:

Emre Altuğ geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Altuğ sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Ünlü isim, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Emre Altuğdan aşka yeşil ışık

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

'AŞK' AÇIKLAMASI!

Uzun zamandır bir ilişkisi olmadığı hatırlatılan iki çocuk babası Emre Altuğ, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna, "Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok" yanıtını vermişti.

Emre Altuğdan aşka yeşil ışık

ÖDÜL TÖRENİNE EL ELE GELMİŞLERDİ! GÖZDE KANSU AÇIKLAMASI

'Yalı Çapkını'nda 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ ile aynı dizide kamera karşısına geçtiği Gözde Kansu, aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle çok konuşulmuştu. Gözlerin çevrildiği ikili, arkadaş olduklarını ifade etmişti. Oyuncular, açıklama yapmalarına rağmen sık sık aynı iddiayla magazin gündemine geliyordu.

Emre Altuğdan aşka yeşil ışık

"BİR ANLIK BİR ŞEY"

Rol arkadaşı ile katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele kameralara yansıması hatırlatılan Altuğ, "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" karşılığını vermişti.

Emre Altuğdan aşka yeşil ışık

Haberin Devamı

"HOŞUMA GİTTİ"

Emre Altuğ geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Altuğ sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde şalvar giydiği fotoğraflarla çok konuşulan Altuğ, "Evet çok severek giydim. Tabii eleştirenler de beğenenler de oldu. Yine de "Çuval giyse yakışır" denmesi hoşuma gitti" dedi.

"ŞİMDİ CEVAP VERMEYEYİM"

 "Kalbiniz boş mu?" sorusuna, "Buna şimdi cevap vermeyeyim" diye yanıt veren Altuğ, yeni bir aşkın sinyalini verdi.

Emre Altuğdan aşka yeşil ışık

"KİMSEYİ YARGILAMAM"

Son dönemde erkek sanatçıların yaptırdığı estetikler kendisine sorulan Altuğ, "Biliyorum ve ben de bu durumu yaşıyorum. Bana da soruyorlar. Kim ne istiyorsa yaptırır. Ben kimseyi yargılamam. Sadece samimiyetimi güvendiğini bildiğim bir arkadaşıma açıkça söylerim" diyerek yanıt verdi. Röportaj sonrası sahneye çıkan başarılı sanatçı misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.