Cadde ‘En çalışkan dönemimdeyim’

‘En çalışkan dönemimdeyim’

19.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’de, 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekran yolculuğuna başlayacak ‘Yalan’ dizisinin Duru’su Eylül Tumbar, “Hayatımın en çalışkan dönemindeyim” dedi

‘En çalışkan dönemimdeyim’

Kanal D’de izleyiciyle buluşmak için gün sayan ‘Yalan’ dizisinde, evlat edinilmiş genç bir kıza hayat verecek olan Eylül Tumbar, yeni serüvenini Gardırop dergisine anlattı. Oyuncu, “Hollywood filmleri izleyerek büyüdüm. O zamanlar oyunculuk bana çok uzak geliyordu. Şimdi hayallerimi gerçekleştiriyorum. Duru karakteri, hikâyesiyle beni çok etkiledi. Sanırım hayatımın ‘en çalışkan’ dönemindeyim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Oyunculuğun yanı sıra kendi hikâyelerini de kaleme alan Tumbar, “Senaryo yazımıyla ilgili eğitim aldım. Kalemimden çıkan bir sürü öykü var. Sürpriz olsun” dedi. “Hayatımı ulaşmak istediğim hedefe göre şekillendiririm” diyen genç oyuncu, “Öğrenmeyi, değişmeyi ve çabalamayı seviyorum. Yaşadığım zorluklardan nasıl çıktığımı hatırlamak, düştüğüm anlarda beni ayağa kaldırıyor” ifadelerini kullandı. 

Kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı isimleri buluşturan ‘Yalan’, 27 Mayıs Pazartesi ilk bölümüyle Kanal D’de.