Cadde Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor!

Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor!

17.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı internet dizisinde boy gösteren Engin Hepileri, kendisi gibi oyuncu eşi Beyza Şekerci ile Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Hepileri, son projesine gelen eleştiriler hakkında konuştu.

Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor

2015 yılında nikah masasına oturan ve üç yıl sonra oğulları Can'ı kucaklarına alan Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci, Bebek'te görüntülendi. Keyifli vakit geçiren çift gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

Haberin Devamı

"DAHA DUYURMADIK, SİZ NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"
Yeni bir reklam filminde yer alan Engin Hepileri, muhabirlerin projeyi sorması üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. 44 yaşındaki oyuncu, "Daha kimseye duyurmadık, nereden biliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Son günlerin en çok konuşulan internet dizilerinden biri olan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda; Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı gibi isimlerle rol alan Engin Hepileri gelen olumsuz eleştirileri de olumlu bulduğundan bahsetti.

Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor

"NE KADAR KONUŞULUYORSA O KADAR BEĞENİLMİŞTİR"
Ünlü oyuncu, konuyla ilgili; "Bir iş ne kadar çok konuşuluyorsa iyi ya da kötü beğenilmiştir. Ben olumlu buluyorum, demek ki iyi bir iş yaptık ki konuşuluyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Eşinin ardından konuşan Beyza Şekerci ise "Bence eleştirinin kimin tarafından yapıldığı da önemli. İşin ehli mi konuşuyor? Had ve sınırlar var" ifadelerini kullandı.

"BERGÜZAR'I ZİYARETE GİDECEĞİM"
Yakın arkadaşı Bergüzar Korel'in İngiltere'de olması hakkında da konuşan Beyza Şekerci, "Biz komşuyduk sokağından geçerken içim burkuluyor. Ama görüşüyoruz sürekli görüntülü konuşuyoruz. Yakında onun yanına İngiltere'ye de gideceğim" dedi.

Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor

"CAN, ÖZGÜR BİR ÇOCUK"
Öte yandan güzel oyuncu, geçtiğimiz ay da oğlu Can’ı anlatıp, “Özgür bir çocuk” demişti. 33 yaşındaki Şekerci, sözlerine; “Kendi talepleri oluyor biz de hem onun hayatına hem de kendi hayatımıza adapte etmeye çalışıyoruz. Bizi kendi rüzgarına dahil ediyor” diye devam etmişti.

Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor