Cadde Ennio Marchetto  ve Suzan Kardeş sahneyi paylaştı!

Ennio Marchetto  ve Suzan Kardeş sahneyi paylaştı!

21.11.2016 - 08:16 | Son Güncellenme:

BKM’nin organize ettiği “İstanbul Komedi Festivali”nin beşinci gününde dünya çapında gösterilere imza atan Ennio Marchetto  ve Suzan Kardeş sahnedeydi.

Ennio Marchetto  ve Suzan Kardeş sahneyi paylaştı

Şimdiye kadar Singapur’dan Çin’e, Güney Afrika’dan Kolombiya’ya kadar 70’e varan ülkede sahneye çıkan Ennio Marchetto, Marilyn Monroe, Eminem, Elvis Presley, Einstein gibi ünlü karakterleri kendi tasarlayıp giydiği kostümlerle müzik eşliğinde canlandırdığı şovu ile önceki gün Uniq Hall’de sahnedeydi. Özellikle çocuk izleyicilerin beğenisini kazanan gösteride Marchetto sahnede kılıktan kılığa girerek yaptığı playback şovu ile izleyenlere keyifli bir gün yaşattı. Ünlü şovmeni izlemeye gelenler arasında Murat-Ayşe Pilevneli, Ahu Yağtu-Kemal Yılmaz, Pınar Tezcan Özçapkın ve Kızları, Ayşegül Alya Hotiç, Sinem Güven Defne Ersönmez, Füsun Çevikel Kuran kızları Talya ve Kayra da vardı.

'Deli cesareti'

Haberin Devamı

“Sevdiğim Şeyler Karikatür ve Senaryo” söyleşisiyle karikatürist Serkan Altuniğne, eğlenceli hikayeleri ve sohbetiyle Hayrettin , moderatörlüğünü Mesut Süre’nin üstlendiği farklı skeçleriyle sahnede olan “4 Çeyrek 1 Tam” skeç grubunun ardından BKM Muttfak’ta sahne aldı. BKM’nin açılışından beri sahne arkasında makyöz ve kuaför olarak var olan sonrasında çeşitli mekanlarda sahne alan Suzan Kardeş, tek kişilik gösterisi “Deli Cesareti”ni ilk kez İstanbul Komedi Festivali kapsamında sergiledi. Şarkılarıyla geceye renk katan Suzan Kardeş anlattığı hikayelerle de seyircileri kahkahalara boğdu. Gösteriyi izlemeye gelenler arasından seçtiği kişilere peruk ve bıyık takan Suzan Kardeş makyöz tarafını da şovunda gösterdi. Konuklar gösterinin bitimine kadar Suzan Kardeş’in yaptığı saç, makyaj ve takma bıyıklarla gösteriyi izledi.