Cadde Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık'

Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık'

27.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Son günlerde magazin dünyasından birçok ünlü erkek botoks ve estetik haberleriyle gündem oluyor. "Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle tepkisini dile getiren şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Erkek ünlülere estetik isyanı Beyler bittiniz, kabul edin artık

Yeliz Yeşilmen ve iş insanı Ali Uğur Akbaş, 2010 yılında hayatlarını birleştirmişti. Asya Tuana ve Birbey adında iki çocuğu olan çift, 2021'de evliliklerini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

"ÖZGÜR ÖZGÜR DOLAŞIYORUM"

45 yaşındaki şarkıcı, önceki gün çocukları ile Akmerkez'de görüntülendi. Yeşilmen, "Özgür özgür dolaşıyorum, kendimi çocuklarıma adadım, iş anlamında da kozmetik, oyunculuk gibi farklı sektörlerde kendimi tekrar bulmaya çalışıyorum" dedi.

Erkek ünlülere estetik isyanı Beyler bittiniz, kabul edin artık

"DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA DA GİTSE KARARLARINA KARIŞIRIM"

Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Yeşilmen, "İstanbul'a yerleşme gibi bir planım var. Çok gidip geliyorum işlerimden dolayı ve bu durum zor oluyor. Kızım Asya da çok istiyor, Bodrum'dan sıkıldı. Yurt dışında eğitimini devam ettirmek istiyor, annesi olarak her zaman yanında olacağım ama dünyanın öbür ucuna da gitse aldığı kararlara karışırım. Nefes aldığım sürece yanındayım, yok öyle tek yaşama hayaller kurmak" şeklinde konuştu.

Erkek ünlülere estetik isyanı Beyler bittiniz, kabul edin artık

Haberin Devamı

"KALBİMİN KAPILARINI AŞKA AÇIYORUM"

Yaklaşık üç yıldır hayatında kimse olmadığını belirten ünlü isim, "Yeni kararlar aldım, pozitif enerjiyle doluyum. Bunu da ilk defa söyleyeyim, artık aşık olmak istiyorum, aşka kapılarımı açıyorum. İnşallah mutlu olacağım biri çıkar karşıma" ifadelerini kullandı.

Erkek ünlülere estetik isyanı Beyler bittiniz, kabul edin artık

"ANDROPOZLULAR SİZİ!"

Son günlerde "ünlü erkeklerin estetikli halleriyle gündem olması" sorulunca Yeşilmen, "Berdan Mardini'ye inanamıyorum, boşandıktan sonra mı böyle oldu bu adam anlamadım ki. Berdan sert görünümlü bir adamdı, adamın gül suyuyla birlikte hayatı değişti, pembeye döndü hayatı. Estetiksiz Hülya Avşar, Yıldız Tilbe bir de ben kaldım galiba. Mustafa Sandal, Gökhan Özen yani ne diyeyim! Erkeklere yakışmıyor, Türk erkeğine burun dışında estetik yakıştırmıyorum. Erkek gibi olun ya, erkek adam erkek gibi olur. Bırakın kırışsın, andropozlular sizi! Kendilerini kanıtlamaya çalışmalar, genç kızlarla birlikte olalım kafası, daldan dala atlayalım kafası... Beyler bittiniz artık, yazık ya! Kabul edin artık bunu" yorumunda bulundu.