Cadde Erol Evgin'in izci oymağı olduğu günlerden!

Erol Evgin'in izci oymağı olduğu günlerden!

26.10.2023 - 13:15 | Son Güncellenme:

Pop müziğin duayen ismi Erol Evgin, sosyal medya hesabından paylaştığı nostaljik karelere bir yenisini ekledi. 76 yaşındaki sanatçı, takipçilerini bu kez öğrencilik yıllarına götürdü.

Erol Evginin izci oymağı olduğu günlerden

İlk 45'lik plağını 1969 yılında çıkaran, Türk pop müziğinde unutulmaz şarkılara imza atan Erol Evgin, geçtiğimiz günlerde takipçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkarmıştı.

Haberin Devamı

"KİM BİLİR NERENİN KIYISI?"

76 yaşındaki sanatçı, yayınladığı kareye, "Giysilerden yılları tahmin etmeye devam. Jean’in geniş paçaları ve ayakkabının topukları 70’ler diyor. Yeri hatırlamıyorum. Kim bilir nerenin kıyısı?" mesajını yazmıştı.

Erol Evginin izci oymağı olduğu günlerden

NÜKHET DURU, HALDUN DORMEN VE AYŞEN GRUDA İLE AYNI KAREDE

'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa', 'Söyle Canım' ve 'Bir de Bana Sor' gibi hit parçalara imza atan duayen popçu, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı da 'tbt' etiketiyle Instagram hesabından yayınlamıştı.

Sanatçı, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kareye, "Sevgili Nükhet ve sevgili Haldun Dormen ve de arkadan geçen sevgili Ayşen Gruda bir müzikal gecesinden" mesajını yazmıştı.

Erol Evginin izci oymağı olduğu günlerden

"SAKARYA İZCİ OYMAĞINDA BAYRAĞIMIZI GURURLA TAŞIRDIM"

Haberin Devamı

Erol Evgin, 300 binden fazla takipçisinin olduğu sosyal medya hesabında bir tbt'ye daha yer verdi. Ünlü sanatçı, okul yıllarından siyah beyaz bir kareyi paylaştı.

Öğrencilik yıllarımda İstanbul Erkek Lisesi’nde Sakarya İzci Oymağında bayrağımızı gururla taşırdım.

Erol Evginin izci oymağı olduğu günlerden