Cadde Eşarp sokak stilinde

Eşarp sokak stilinde

20.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Eşarp sokak stilinde

FULYA TANYOL - Her şeyin modası geçiyor ama eşarpların modası geçmiyor. Her sezon önümüze farklı desen ve renklerde trendler oluşturarak gelse de hepimizin dolabında vazgeçilmez parçalardan biri eşarplar. 60’lardan bu yana şehirli Paris kadınlarının sıklıkla kullandığı başa bağlayarak kullanılan eşarp trendi bu yıl da popüler. Saçları süsleyen eşarplar genellikle Rus ve Rumenlerin kullandığı stilde bağlanıyor. Valentino, Versace ve Balenciaga gibi dev markaların sonbahar koleksiyonlarında bu tarz eşarplara ziyadesiyle yer verdiğini görüyoruz. Büyük boy bir kare atkıyı ikiye katlayın, başınızın üzerine gevşek bir şekilde yerleştirin ve ardından çenenizin altından düğümleyin. İşte son trende ayak uydurdunuz bile!

Haberin Devamı

Heyecanlandıran iş birliği

Tasarımcı Marco Simonetti’nin son projesi, Simmonetti’nin tasavvur ettiği Jacquemus x Nike pop-up konsepti için yapay zeka tarafından üretilmiş tasarımlar içeriyor. Jacquemus x Nike pop-up mağazası, Fransa’da kayak merkeziyle tanınan bir şehir olan Courchevel’de bulunacak! Jacquemus x Nike kulübünün kayak üyelerine özel olarak sunulan pop-up alan, kayakçıların özel kış sezonu aksesuarlarına ve kıyafetlerine erişmeleri için ayrılmış bir satış alanı planladı. Marco Simonetti’nin Instagram gönderisinde belirttiği gibi, pop-up mağazada yalnızca koleksiyondan uzmanlar tarafından özenle seçilmiş özel, sınırlı sayıda üretilen giysiler yer almayacak, aynı zamanda bir dizi aksesuar da yer alacak. Bunlara özel kayak maskeleri, çantalar, saatler, ayakkabılar ve hatta altın takılar dahil!

Haberin Devamı

Eşarp sokak stilinde

Gecelik elbiseler

Son zamanlarda moda bloglarda, ünlülerin Instagram hesaplarında ve dergilerde sıkça görmeye başladığımız bir trend var. Bu trendin başrolü ise slip elbiseler. 90’lı yılların stilinden ilham alınarak sokak modasında esmeye başlayan bu rüzgara, ilk olarak ünlü markaların defilelerinde rastladık. Aslında slip elbiseler 90’lar tarzının ikonik isimleri Kate Moss, Jennifer Aniston gibi ünlülerle özdeleşse de moda tarihinde daha uzun bir geçmişe sahipler. Siyah ve krem gibi klasik renklerden sıyrılan slip elbiseler bu sezon desenlerle, payetlerle, dantellerle ve farklı detaylarla şekilleniyor. Eğer siz de slip elbise konforundan vazgeçemeyenlerdenseniz bu sonsuz renk, biçim ve form çeşitliliğine hemen dahil olun ve gardırobunuzdaki slip elbise sayısını zenginleştirin!