Cadde Eşi Cengiz Karlı'yı kaybeden Elif Karlı'nın büyük özlemi! 'Geldin, dokundun, gittin'

Eşi Cengiz Karlı'yı kaybeden Elif Karlı'nın büyük özlemi! 'Geldin, dokundun, gittin'

19.09.2023 - 13:37 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, sosyal medyada duygu yüklü bir paylaşım yaptı.

Eşi Cengiz Karlıyı kaybeden Elif Karlının büyük özlemi Geldin, dokundun, gittin

Elif Karlı, 1993 yılında Cengiz Karlı ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten iki çocukları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, eşine olan özlemini Instagram hesabından kaleme aldığı mesajla dile getirdi.

Eşi Cengiz Karlıyı kaybeden Elif Karlının büyük özlemi Geldin, dokundun, gittin

"SESİNİN OLDUĞU VİDEOLARI İZLEYEMİYORUM"

Elif Karlı'nın duygusal paylaşımı şöyle:
"Dertleşelim mi?
Ömrümün en güzel başlangıcıydı seni tanıdığım gün. 30 yılda kaldı...
Gideliyse tam 8 ay.
Nasıl mıyım? Bir kere kalbim çok kırık. Hiçbir şey eskisi gibi değil, eskisi gibi de olamaz zaten. Ailem eksildi. Allah'ım geri de kalanları çocuklarımı, ailemi lütfen koru. Omurgalı, inançlı insanlarla yollarımızı birleştir.
Allah’a her gün şükür etme sebeplerimden bir tanesi de ‘teşekkür ederim Allah'ım beni güçlü bir ruhla yarattığın için’. Hatta gücüme daha da güç katmak için dualarım, çabam bundan sonra içimde hem bir sakinlik hem de fırtına var. Değiştim artık, hırslandım, az alıngan oldum bir o kadar da girişken, hareketli.
Sen benim kalbimsin. Seninle çizdiğimiz yolları tek başıma yürüyeceğim artık. Yol uzun. Başta zordu yine zor hoş ama sorumluluklarım var. İşte bu yüzden toparlandım. Ara ara fena bir dert basıyor tabi tam bir efkâr. Bilmediğim duygular. Öğrendim işte.

Eşi Cengiz Karlıyı kaybeden Elif Karlının büyük özlemi Geldin, dokundun, gittin


İyi ki çok değer bildim ve aldım tabi. Halâ fotoğraflarına çok bakamıyorum hele sesinin olduğu videolarını izleyemiyorum. Böyle elim gidiyor, açıyorum, göz ucuyla seyredeyim diyorum pis bir çaresizlik, derin özlem oluşuyor içimde hemen kapatıyorum. Aa bir de whatsapp mesajlarımız var. Hepsi kayıtlı tabi ama onları da tam okuyamıyorum. Diyorum vardı -dı işte daha geçen sene atmış bu mesajları diye. Biliyor musunuz? Ben O’na mesaj atardım, o arardı sesimi duymak için. Hikâye bu kadar. Geldin, dokundun, gittin.
Meleğim şimdi her şeyle, herkesle tek başıma mücade zamanı. Kendime çok kolaylıklar diliyorum. Hayırlar diliyorum. İyi günler kendime, sadece sevdiklerime, kalben sevenlerime. Çünkü ben yüreğin taa içinden sevilmeye, sevmeye alışkınım.
Ben bu duygularla uyandım döktüm içimi ee siz nasılsınız?"