Cadde Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

02.05.2024 - 14:51 | Son Güncellenme:

2020'den beri ortak bir projeye imza atmayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küs oldukları ortaya çıkmıştı. Cemcir, eski dostunun Bodrum'da gerçekleşen düğününe bile katılmamıştı. Ünlü oyuncuların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.

Eski dostların arası bozulmuştu Ahmet Kural ve Murat Cemcirin küslük nedeni ortaya çıktı

Ahmet Kural ile bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Murat Cemcir, eski dostu ile Çağla Gizem Şahin'in Bodrum'daki düğününe katılmamıştı.

Haberin Devamı

Düğüne gitmeme nedeni sorulan ünlü oyuncu, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti.

"İNSANLAR BANA KÜSER, SONRA DA GERİ GELİRLER"

Geçtiğimiz aylarda Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman'ı aynı sahnede buluşturan 'Override' oyununun Kadıköy DasDas'da gerçekleşen galasına katılan Murat Cemcir, bir süredir arasının açık olduğu Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini belirtmişti.

Ünlü isim konuyla ilgili: "Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"LCV OLARAK ÇAĞRILDIĞIM HİÇBİR YERE GİTMEM"

Murat Cemcir ile Ahmet Kural, ilk kez 2011 yapımı 'Çalgı Çengi'de başrol olarak kamera karşısına geçmiş; 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı' dizileri ile 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' filmlerinde de partner olmuştu.

Avukat Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, Temmuz 2023'te Bodrum Cennet Koyu'nda düzenlenen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. Uzun yıllar aralarından su sızmayan meslektaşını mutlu gününde yalnız bıraktığı hatırlatılan Murat Cemcir, konuyla alakalı şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim.

"DOST KAZIĞI"

İkilinin küslük sebebi yıllardır bilinmiyordu. Bir dönem yakın dost olan ünlü isimlerin arasının neden bozulduğu ortaya çıktı.

'Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural üçlüsü birlikte yol alıyordu. Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında bir anlaşmazlık oluyor. Aydemir birlikte çektikleri bir filmden parasını eksik aldığını söylüyor ve küsüyorlar.

Sonrasında bir anda Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural, iddialara göre Murat Cemcir'den habersiz arka planda iş çeviriyor. Senaryo yazıyorlar, birlikte film çekiyorlar. Murat Cemcir ise duyduklarından sonra şaşkınlıklar içerisinde kalıyor. İddialara göre Murat Cemcir, yakın arkadaşından dost kazığı yediği için arkadaşlığını sonlandırıyor.

Haberin Devamı