Cadde Belçim Bilgin'nden eski eşi Yılmaz Erdoğan'a övgü

Belçim Bilgin'nden eski eşi Yılmaz Erdoğan'a övgü

11.02.2024 - 09:26 | Son Güncellenme:

Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Belçim Bilginnden eski eşi Yılmaz Erdoğana övgü

Oyuncu Belçim Bilgin, oğlu Rodin'in babası, 12 yıllık eşi Yılmaz Erdoğan'dan 2018'de boşanmıştı. 2019'da ise Kanada'da yaşayan Alfredo Di Blasio ile Londra'da tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Bilgin, ilişkisiyle ilgili, "Tesadüfü şekilde çalıştık. Arkadaş olarak devam edip sonra 'neler oluyor' deyip kendimizi bir ilişkinin içinde bulduk. Alfredo her yönüyle çok güzel bir insan. O da Türkiye geliyor, ben de gidiyorum. Uzak mesafede bir ilişki yaşamak şu aşamada benim için tam tersi çok daha güzel. Görüşemediğimiz dönemlerde kendimize zaman ayırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu, sevgilisini sokakta öptüğü bir kareyi Instagram hesabından paylaşmış ve "Aşk daima kazanır" notunu

yazmıştı.

Belçim Bilginnden eski eşi Yılmaz Erdoğana övgü

"İLİŞKİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz hafta Akatlar'da bulunan bir otelde gerçekleşen yaz partisinde katılan oyuncu Bilgin, pari çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlamış; boynundaki anahtar hakkında yöneltilen soruya, "Kalbimin sahibinin anahtarı var, bu anahtarın da sahibi var. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Öncesinde ise Zorlu AVM'de objektiflere takılan ikili, şimdilik gündemlerinde evlilik olmadığını söylemişti.

Belçim Bilginnden eski eşi Yılmaz Erdoğana övgü

AŞK TATİLİ

2020 yazını Alaçatı'da sevgilisi ile geçiren Belçim Bilgin, kaldıkları otelin sahilinde görüntülenmişti. Akşam güneşi için deniz kenarına inen ünlü çift, arkadaşlarıyla denize girmişti. Sevgililer, daha sonra şezlongda oturarak sohbet devam etmiş; çiftin tatilinden renki kareler kameralara yansımıştı.

"ÇOK BEĞENDİM"

Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu, “Çok beğendim. Her hafta roman gibi derinlikli bir iş izliyoruz” dedi.

Belçim Bilginnden eski eşi Yılmaz Erdoğana övgü

Erdoğan’ın son bölümde ‘Hatıran Yeter’ şarkısını söylemesine ise Bilgin, “Filmimizin adı. Güzel bir tesadüftü...” ifadelerini kullandı.

Belçim Bilginnden eski eşi Yılmaz Erdoğana övgü