Cadde Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den bikinili poz!

Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den bikinili poz!

02.01.2024 - 16:01 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Arayış' adlı yapımla izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, kızı ve eşiyle gittiği Amerika tatilinin ardından rotasını Meksika'ya çevirdi. Geçtiğimiz temmuz ayında anne olan ünlü oyuncu, eski formuna kavuştu.

Eski formuna kavuşan Aslı Enverden bikinili poz

Bir dönemin en popüler dizilerinden Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Mine karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, en son 'Arayış' adlı bir dijital projeyle izleyici karşısına çıkmıştı. İlk kez ekranda olan ünlü oyuncu, performansıyla büyük beğeni almıştı.

Haberin Devamı

İLK KEZ ANNE OLDU

Sosyal medyada da olmak üzere oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, 12 Kasım 2022 tarihinde Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Müjdeleri art arda veren Enver'in, nikahtan kısa bir süre sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Enver, Elay adını verdiği kızını 4 Temmuz'da kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşamıştı.

Eski formuna kavuşan Aslı Enverden bikinili poz

UÇAĞA BİNDİLER

Geçtiğimiz günlerde kızı ilk kez uçağa binen Aslı Enver, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu kızını kucağına aldığı o anları, "Mini mini bir kuş" ifadesiyle paylaştı. Eşi Berkin Gökbudak da bu paylaşıma, "Benim güzel kızlarım" ifadesini kullanmıştı.

Eski formuna kavuşan Aslı Enverden bikinili poz

Son olarak kızı ve eşiyle birlikte Amerika tatiline giden ünlü oyuncu, Amerika'nın ardından rotayı Meksika'ya çevirdi.

Haberin Devamı

EŞİNE POZ VERDİ

Geçen temmuz anne olan Aslı Enver eski formuna kavuştu. Ünlü oyuncu tatilde eşine poz verdi. Bikinili paylaşımı kısa sürede gündem olan güzel oyuncuya sevenleri yorum ve beğeni yağdırdı.

Eski formuna kavuşan Aslı Enverden bikinili poz