Cadde Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var!

Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var!

26.02.2024 - 10:08 | Son Güncellenme:

Sunuculuğunu yaptığı program ile hafta içi her gün ekranda olan Esra Erol, formda görüntüsü ile yıllara meydan okuyor. İki oğlu olan ünlü isim, güzellik sırrını soran basın mensuplarına yanıt verdi.

Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var

2010 yılında hayatını birleştirdiği Ali Özbir ile mutlu bir evlilik sürdüren Esra Erol, önceki gün çocukları İdris Ali ve Ömer Erol ile yeğeninin doğum günü kutlamasına katıldı.

Haberin Devamı

"ÇAĞIN ÇOCUKLARI ÖYLE DEĞİL"

Oğullarıyla birlikte eğlence merkezinde keyifli dakikalar geçiren 41 yaşındaki sunucu, "Kız çocuğu olan arkadaşlarım, 'Sen çok şanslısın, oğulların sakin. Kızlar daha farklı' diyor. Çocukların kendini ifade etmelerine ve duygularını samimiyetle söylemelerine bayılıyorum. Küçük çocuk bir olayla ilgili eleştiri ve yorum getirdiğinde toplumumuzda biraz garipseniyor ama artık çağın çocukları öyle değil, kendilerini ifade etmesine fırsat vermemiz gerekiyor" dedi.

Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var

"SABUN HAYATIMDA OLMAZSA OLMAZ"

Güzellik sırrı sorulan Esra Erol, "İnsanın güzel hissetmesi ruhunun hissettiğiyle çok alakalı. Bazen bir sabah kalkıyorsunuz, her zamanki gibisiniz ama içinizdeki enerji ve yapabilirim duygusu kendinizi güzel hissettiriyor. Benim için güzel olmanın karşılığı sağlıklı olmaktan geçiyor. Düzenli spor yapmaya çalışan biriyim. Yürüyüşe önem veriyorum. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Güzel bir sabun ve onun kokusu, iyi temizlenmiş bir cilt benim için. Herkesin güzellik sırrı olabilir ama dediğim gibi içimiz ne hissediyorsa oyuz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, "Sabunla ilgili takıntınız var mı?" sorusuna, "Sabunu çok seviyorum. Sabunun temizliğine karşı zaafım var. Sabun hayatımda olmazsa olmaz" yanıtını verdi.

Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var

"GÖRDÜĞÜNÜZ HER VİDEOYA İNANMAYIN"

Geçmiş yıllarda çektiği bir videonun içeriği yapay zeka ile değiştirilerek dolandırıcıların hedefi olan Esra Erol, "Şikayetimizi yaptık. Bundan sonra soruşturma süreci var. Süreci sevenlerimle paylaşacağım. Bence gelecek çağın en büyük sıkıntısı yapay zekanın yanlış ellerde kullanılmış olması. Görüntüdeki kişi benim, orada benim sesim kullanılsa bile anlatılan ifadeler bana ait değil. Güvenilir kişiler üzerinden bunu yapmaları çok tehlikeli. Gördüğünüz her videoya inanmayın. Zaten bir duyuru yapacak olsak kendi platformumuzdan, haber kanallarımızdan ve basın bülteniyle yapıyoruz" sözleriyle uyarıda bulundu.

Esra Erol: Sabunun temizliğine karşı zaafım var

Yazarlar