Cadde Estetik linci için Charlotte Crosby'den özür dilediler

Estetik linci için Charlotte Crosby'den özür dilediler

27.04.2021 - 08:37 | Son Güncellenme:

Önceki gün İngiliz TV yıldızı Charlotte Crosby'nin yaptırdığı estetik operasyonlar, bir televizyon programında acımasızca eleştirildi. Crosby'nin ve kendisini destekleyen kişilerin tepkisinden sonra programı yayınlayan kanal, fenomen isimden özür diledi.

Estetik linci için Charlotte Crosbyden özür dilediler

İngiltere'de yayınlanan 'Ünlülerin Yüzüne Ne Oldu?' isimli bir programda ünlü isimlerin yaptırdıkları estetik ameliyatlar sonucu değişimleri anlatılıyor. Geçtiğimiz gün program, televizyon yıldızı Charlotte Crosby'nin de hikayesi aktardı.

Haberin Devamı

Ancak, yayında Crosby için "Plastik yüzlü, ördek suratlı" ifadeleri kullanıldı. Bunun üzerine 30 yaşındaki yıldız, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak programa tepki gösterdi. İngiliz yıldızın isyanını sosyal medya kullanıcıları da destekledi.

"ÖZÜR DİLERİZ"

Daha sonra Charlotte Crosby'den özür dileyen Channel 5 yönetimi, "Programımız OFCOM (İngiliz yayın kontrol idaresi) kurallarına uygun olmakla birlikte Charlotte'un üzüntüsünü dikkate alarak, ilgili bölümü akış platformumuz My5'ten kaldırdık. Sebep olduğumuz üzüntü için özür dileriz" açıklaması yaptı.

Estetik linci için Charlotte Crosbyden özür dilediler

"KENDİLERİNİ UYARDIM AMA BENİ DİNLEMEDİLER"

Crosby de "Ben yaptırdığım estetik ameliyatlar nedeniyle daha önce sosyal medya lincine uğramıştım ve psikolojim bozulmuştu. Bu nedenle Channel 5'in ahlaksız yayınını engellemeye çalıştım. Kendilerini uyardım ama beni dinlemediler. Destekleriyle Channel 5'e özür dileten herkese teşekkür ederim. Dünya artık değişti. Kimse artık zorbalığa katlanmak zorunda değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Charlotte Crosby, İngiltere'de yayınlanan 'Big Brother' yarışmasının 12. serisini kazanmasıyla adını duyurmuştu. Instagram hesabından sık sık günlük hayatında kesitler yayınlayan televizyon yıldızını 7.1 milyon kişi takip ediyor.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM