Cadde Ev sahibesi Monica Cruz

Ev sahibesi Monica Cruz

29.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mango’nun yeni sezon koleksiyonunun tanıtım gecesinde ev sahibi, firmanın tasarımlarına adını veren İspanyol aktris Monica Cruz’du. Cruz gece boyunca her şeyle yakından ilgilendi

Ev sahibesi Monica Cruz

Mango’nun 2008-2009 Sonbahar - Kış Koleksiyonu önceki akşam Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de tanıtıldı. Dünyaca ünlü Hollywood starı Penelope Cruz’un kardeşi, aktris ve dansçı Monica Cruz’un ev sahibi sıfatıyla katıldığı organizasyon pek çok davetliyi ağırladı. Mango’nun yeni yüzü Nuno Lopes’le birlikte objektiflere poz veren Monica Cruz, beşinci kez geldiği İstanbul’a iyice alıştığını söyledi. Deniz Berdan, Eda Taşpınar, Bilge - Berna Öztürk kardeşler, Ahu Aysal gibi tanınmış simaların yanında Mango’nun Genel Müdürü Isac Andic Ermay ve İspanya Büyükelçisi Johan Kloss da davetliler arasındaydı.

Kaygan podyumda zorlandılar
Davete gelen yaklaşık 400 konuk, kokteylin ardından Öner Evez’in koreografisini yaptığı ve Ece Sükan, Tülin Şahin, Hande Subaşı, Tuğçe Kazaz, Sedef Avcı gibi deneyimli isimlerin de aralarında bulunduğu 26 mankenin sunduğu defileyi izleme imkânı buldu.
Podyumun oldukça kaygan olması mankenleri çok dikkatli olmaya zorlarken, özellikle sıcak ve kapalı bir salonda kışlık kıyafetler tanıtan erkek mankenler çok terledi. Erkeklerde kaftan yakalar, deri ceketler gibi motosikletçi imajının ağır bastığı, kadınlarda ise leylak ve mor ağırlıklı dar etekli kıyafetler, bileğe inen pantolonların ön plana çıktığı görüldü. Monica Cruz mankenleri ve sergiledikleri ürünleri dikkatle inceledi. 

Ayşe Hatun’dan mini konser
Yaklaşık 40 dakika süren defilenin ardından mankenlikten şarkıcılığa geçen ve son çıkardığı “Kalbe Ben” isimli albümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayşe Hatun Önal, altı şarkılık mini bir konser verdi.
Derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle tüm bakışları üzerine çeken  Önal, frikik vermemek için yoğun çaba sarf etti. Önal’ın bacaklarındaki selülitler dikkatlerden kaçmadı.