Cadde 'Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi!'

'Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi!'

14.06.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Aslı Hünel, önceki gün yeni yaşına (46) Bebek'te bir mekanda 'merhaba' dedi. 2018 yılında hayatını birleştirdiği Savaş Yurtsever'in organize ettiği sürpriz doğum günü partisiyle çok mutlu olan şarkıcıyı, bu özel gününde arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Yurtsever, eşini ilk gördüğünde evliliğe karar verdiğini söyledi.

Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi

Doğum günü kutlaması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslı Hünel, "Yeni yaşımda umarım her şey gönlümce olur ve mutlu kalmaya devam ederim. Savaş Bey sürpriz yaptı ve çok mutlu etti beni. Geriye dönüp baktığımda 'Bunca zaman nasıl geçmiş?' diyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"ASLI'YA ÇOK AŞIĞIM"

Hünel'in eşi Savaş Yurtsever, "Biz birbirimizi ilk gördüğümüzde evlenmeye karar vermiştik. İlk başta bize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi. Beş yıl bizim için küçük bir rakam, umarım 10-15-20'li yılları görürüz birlikte. Aslı'ya çok aşığım ve bu sevgim zamanla asla azalmayacak" diyerek eşine övgü dolu sözler sarf etti.

Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi

"SAVAŞ ÇOK GEÇ HAZIRLANIYOR"

"Anlaşamadığınız konular oluyor mu?" sorusuna Hünel, "Savaş soğuk havayı, ben sıcak havayı seviyorum. Ben evden çıkarken hemen hazırlanıyorum ama Savaş çok geç hazırlanıyor. Anlaşamadığımız konular bunlar" yanıtını verdi.

Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi

1 MİLYON TL'LİK HEDİYE!

Neşeleri bir hayli yerinde olan Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever, doğum gününde bir ara oyun havası oynamayı ihmal etmedi.

Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi

Haberin Devamı

Yakın arkadaşları ile pastasını üfleyen Hünel, daha sonra dostları tarafından takı yağmuruna tutuldu. Şarkıcının yakın arkadaşı Kaplan Tan ve Yalçın Şahin, Hünel'e değeri yaklaşık 1 milyon TL'yi bulan sertifikalı ziynet eşyası hediye etti.

Evliliğimize en fazla üç ay ömür biçmişlerdi