Cadde Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!

Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!

16.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle dünyaevine giren Ezgi Mola, kasım ayında bebeğine kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonraki yeni hayatını anlattı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mola, "Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım" dedi.

Ezgi Mola: Cana baktıkça burnumun direği sızlıyor

Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 40 yaşındaki oyuncu, "Annelik çok güzel gidiyor, dünyanın en eğlenceli hali" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"EN BÜYÜK SIKINTI UYKU PROBLEMİ"

Anne olduktan sonra hayatımda çok da bir şey değişmedi, çocuklar zaten hassas olduğum bir şeydi. Annelikten sonra çocuklarla ilgili durumlar kalbime daha fazla dokunur oldu. Mustafa da sağ olsun çok yardımcı oluyor bana. En sıkıntılı şey uyku problemi yaşamamız ama ben zaten anne olmadan önce de uyumayı sevmediğim için bu durumdan çok da rahatsız olmadım. Onun gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz.

Ezgi Mola: Cana baktıkça burnumun direği sızlıyor

"SÜREKLİ AĞLIYORUM"

"Oğlunuz Can ile ilkleri yaşarken ağladığınız oldu mu? Mesala bezinini ilk kez değiştirirken" sorusu üzerine Ezgi Mola, "Ben sürekli ağlıyorum, şu anda bile gözlerim doluyor Can'dan bahsederken. Can'a baktıkça, onu düşündükçe ve onunla ilgili konuşunca burnumun diğeri sızlıyor" diyerek duygusal anlar yaşadı.

Ezgi Mola: Cana baktıkça burnumun direği sızlıyor

"CAN'A DOYAMIYORUM"

"Ekranlara geri dönmeniz zaman alır mı?" sorusuna oyuncu, "Zaten anlaşmalı olduğum reklam işbirlikleri var. Reklamların çekimleri için sete giriyorum ama dizi ya da sinema filmi soruyorsanız o biraz zaman alacak. Ben Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım çünkü doyamıyorum. Yanından ayrılınca zaman fark etmiyor, hemen koşa koşa yanına gideyim derdindeyim" cevabını verdi.

Ezgi Mola: Cana baktıkça burnumun direği sızlıyor

Haberin Devamı

"BENDEN LOHUSA DUASI İSTİYORLAR"

Muhabirlerle doğumdan sonra ilk kez geçtiğimiz ocak ayında karşılaşan Ezgi Mola, "Bana hep 'hamile duası, lohusa duası' diyorlar, 'Dua eder misin?' diye ricada bulunuyorlar. Bu dünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin" ifadelerini kullanmıştı.