Cadde Fahriye Evcen'in bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu

Fahriye Evcen'in bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu

13.05.2021 - 17:22 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler Ramazan Bayramı'nı sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı. Kimi eski bayram fotoğraflarını paylaşırken kimi de ailesiyle bayramlaştığı anları yayınladı. Takipçilerinin bayramını kutlamak için bornozlu paylaşım yapan Fahriye Evcen ise eleştirilerin hedefi oldu.

Fahriye Evcenin bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Zaman zaman ailesiyle verdiği pozları yayınlayan bir çocuk annesi Evcen, bayram paylaşımı yapmayı da ihmal etmedi.
Bayram için hazırlanan Fahriye Evcen makyaj sonrası pozunu "Mutlu Bayramlar" notuyla paylaştı. Üzerinde bornozla poz veren Evcen, bazı takipçilerinin tepkisiyle karşı karşıya geldi.
Sosyal medya kullanıcılarının bazıları güzel oyuncuyu; "Ayıp ya, bornozla bayram mı kutlanır? Edep" Bornozla da bayram mı kutlanır tövbe" yorumlarıyla eleştirdi.

Fahriye Evcenin bayram pozu eleştirilerin hedefi oldu


"POZ VERMEYİ ÖĞRENDİK"
Fahriye Evcen, birkaç gün önce de  iki yaşındaki oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaşmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "Mr. Robocop... Poz vermeyi öğrendik" notunu düştü. Oyuncunun 'Karan'lı paylaşımı kısa sürede takipçilerinden 178 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.