Cadde 'Faruk benim kıymetlim'

'Faruk benim kıymetlim'

07.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beş yıl birlikte olduğu Faruk Salman’la ayrılan Deniz Seki, “O benim kıymetlim, ben de onun için öyleyim biliyorum. Ona vefa borcumu hiçbir zaman ödeyemem” dedi.

Faruk benim kıymetlim

Deniz Seki’nin erkek kardeşi Serkan Seki, Mehtap Etyemez’le Kozyatağı Hilton Otel’de dünyaevine girdi. Nikah kıyılırken gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı, “Elimde büyüdü. Ben Serkan’ın küçük annesiyim” dedi. Geçtiğimiz sene bu zamanlar 10 metrekare alanda yaşadığını söyleyen Seki, “Benim nikahımın olmasını bekliyordunuz ama olmadı. Faruk’la 30 defa ayrılıp barıştık. O benim kıymetlim, ben de onun için öyleyim biliyorum. Ona vefa borcumu hiçbir zaman ödeyemem” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kardeşine tavsiyeler verdiğini de sözlerine ekleyen Seki, “Her şeyin başı sevgi. Bu dünya sevgiyle dönüyor. Serkan ve Mehtap’a verdiğim tek tavsiye, birbirlerini her zaman dinlemeleri ve ‘Evet sen haklısın’ demeyi bilmeleri oldu” açıklamasını yaptı. Anne olmayı çok istediğini de anlatan şarkıcı, “Cezaevinde birçok acı hikaye dinledim. Onlar benim omzuma baş koydular, kalbime dokundular. Çoğu haksız yere acı çekmiş. O insanların yaşadıklarını yakın zamanda kitaplaştıracağım” dedi.