Cadde Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin!

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin!

02.01.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek, önceki gün Kıbrıs'ta sahne aldı. Zor bir 2023 yılı geçirdiğini ifade eden şarkıcı, duygularını ifade etti.

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin

Yaz aylarını Bodrum'daki villasında geçiren 57 yaşındaki Fatih Ürek, turizm cennetindeki gayrimenkulüne veda edeceğini açıklamıştı. Tek kişi olduğu için evin kendisine büyük geldiğini belirten Ürek, masrafının da çok olması nedeniyle yazlığını satmaya karar vermişti.

Haberin Devamı

800 METREKARE

Ünlü siyasetçilere komşu olduğunu dile getiren Fatih Ürek, lüks villasının net oturum alanının 800 metrekare olduğunu söylemiş ve evi için ne kadar para istediğini de canlı yayında açıklamıştı.

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin

102 MİLYON TL!

Fatih Ürek, villası için 3.5 milyon euro fiyat biçmişti. Evini eşyalarla birlikte satmak istediğini söyleyen sanatçının sözlerinin üzerine sunucu Gülşen Yüksel, hesaplama yapmıştı. Evin fiyatının 101 milyon TL olduğunu söyleyen Yüksel, eşyalarla birlikte 102 milyon TL'yi bulacağını söylemişti.

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin

"BEN ARTIK İNTERNETTEN BEĞENİYORUM"

Fatih Ürek, Kıbrıs’ta sahne aldı. Zor bir 2023 yılı geçirdiğini ifade eden şarkıcı,  "Artık lanet olası bu yıl bitsin" dedi. Sanatçıların sahne kostümleri için açıklama yapan Ürek "Ben artık internetten beğenip çeşit çeşit alıyorum, üzerimdeki elbise 300 dolar yurt dışından aldım. Bunu Türkiye'den alsam bir araba parası isterlerdi benden" dedi.

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin

Haberin Devamı

"HER ŞEYİ PAYLAŞIRIM"

Paylaşımcı, eli bol bir insan olduğunu söyleyen Ürek, "Her şeyi paylaşırım ama kıyafetlerim çok değerli vermeye kıyamıyorum" diye konuştu.

"BİZ NEDEN İSTEMİYORUZ?"

Yılbaşında Tarkan'ın 0.00'da sahnede olması için extra para istemesi hakkında ise şarkıcı, "Bir tane Megastarımız var. Bir bildiği vardır" diyerek, menajerine seslenip, "Biz neden istemiyoruz?" dedi. Ürek 2024’ü karşılarken sahnede nar kırmayı da ihmal etmedi. 

Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin

 

 

 

 

 

 

Yazarlar