Cadde Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var!

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var!

12.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bodrum sezonunu kapattıktan sonra İstanbuldaki sahnelerine geri dönen Fedon, önceki akşam Maslak1453’te bulunan mekanda sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, “Ben artık 80 yaşındayım bu meslekte emekliyim ama emekli olamam" sözleriyle dikkat çekti.

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var

Ünlüler dünyasında Bodrum denince akla gelen ilk isimlerden olan, Greek müziğinin başarılı sesi Fedon, geçtiğimiz aylarda Torba'da bulunan bir mekanda konser vermişti.

Haberin Devamı

"EŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM BEY GİBİ YAŞIYORUM"

Konser öncesi kameralar karşısına geçen 76 yaşındaki şarkıcı, fit hali ve dinç görüntüsü hakkında, "Koç gibiyim. Allah'a şükür sağlık sorunum yok. Yüzüyorum, geziyorum, eşek gibi çalışıyorum ama bey gibi de yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var

"AZRAİL DOSYAMI KAYBETTİ"

"Sağlığım el verdikçe sahnelerden inmeyeceğim" diyen şarkıcı, ''Sanırım Azrail dosyamı kaybetti. Benden öyle kurtulamayacaksınız'' diyerek hayranlarını kahkahaya boğmuştu.

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var

"DENİZ SEZONUM KAPANMAZ"

Bodrum sezonunu kapattıktan sonra İstanbuldaki sahnelerine geri dönen Fedon, önceki akşam Maslak1453’te bulunan Yeni Gazino isimli mekanda sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Fedon, “Benim deniz sezonum kapanmaz, denize girmeye devam edeceğim” dedi.

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var

Haberin Devamı

"MESLEKTE EMEKLİYİM AMA EMEKLİ OLMAM"

Şarkıcı, “Ben artık 80 yaşındayım bu meslekte emekliyim ama emekli olamam. Evim var yatım katım her şeyim. Bu gece sahnede ağlatacağım arabesk gecesi olacak. Siz bilmezsiniz çok iyi bir arabeskciyim aslında. Tabak bardak kırmak yok bu gece. Bu gece böyle yeni gazino burda olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Fedon: Evim, yatım katım her şeyim var

"YAŞ OLMUŞ 80"

Son olarak muhabirlerin, ‘Saçlarınızı boyatıyormusunuz?’ sorusuna şarkıcı, “Yaş olmuş 80, kara fatma gibi olur. Bazı sanatçılar boyatıyor hepsine saygım var ama benden bu kadar” dedi.

Yazarlar